Skocz do zawartości

Witam wszyskich użytkowników

dodajtu

Rekomendowane odpowiedzi

Forum, z małymi przerwami, przeglądam od dłuższego czasu. Pozycjonowaniem zajmuję się amatorsko od kilku lat z całkiem niezłym skutkiem. Jednak, to co wyprawia Wielki Brat w ostatnich kilku modyfikacjach, doprowadziło mnie do zażenowania. ;)

Już przyzwyczaiłem się do sytuacji, że jak moja strona spadała z top3 do top13 to za dwa dni dostawałem pismo od googla z ofertą AdWords. Oczywiście nie korzystalem i strona po pewnym czasie wracała na swoją pozycję. Znamienne było to, że pismo podpisywane było przez pana o nazwisku Moneta!

Nie zgadzam się z tym, aby zadbana, tematyczna strona spadła na top18 po 24.05.2012. Nie może być tak, że np. producent sprężarek, który nie robi nic oprócz sprężarek, od kilku lat ma zoptymalizowaną, z dobrymi linkami stronę, spadał tak nisko na rzecz strony, która oferuje "pompki rowerowe" z akumulatorową sprężarką.

Postanowiłem, tak dla zasady zawalczyć. W tej walce będę szukał pomocy wśród bardziej doświadczonych Użytkowników tego Forum.

Liczę na wyrozumiałość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności