Skocz do zawartości

ogólne pytanie na temat ceny i pakietu SEO

misioCG

Rekomendowane odpowiedzi

Darmowy audyt

1/ layout sklepu - nie zachęca do spędzenia na stronie nawet 5 sekund, a co dopiero do zakupu.

- top i bottom menu są nieczytelne

- tło (background) masakra. Takie rzeczy robiło się za Wałęsy.

2/ SEO - tragedia jak wyżej.

- urle do zmiany na przyjazne

- meta description do poprawy (This text is displayed in the result list of search engines.)

- dziwne przekierowania w zależności od przeglądarki (epages/950002445.sf/en_IE/) co powoduje DC

3/ web usability - nie powala.

- proponuję zmienić engine sklepu. ta platforma, na której to postawiłeś jest do D*. Jakiś dziwny multistore czy co to? e: bosz, widzę, że to jakiś szyt od hostingo-domeno dawcy. straszna tragedia to namesco. wywal to w cholerę - postaw jakąś gratisową prestę czy coś

tyle za darmo. reszta za koko koko EURO spoko !!!

[edyta] dodatkowe info po śledztwie

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Optymalizacja

Np. jest

e-smoke.ie/epages/950002445.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/950002445/Categories/Category3

powinno być coś w stylu

e-smoke.ie/e-liquids

Pozycjonowanie

Dobór odpowiednich fraz z konwersją - ustaliłeś, jakie dokładnie frazy Cię interesują?

Social

Np. Facebook

Nie mam pojecia jakie mnie powinny interesować, czy mozna przeprowadzić jakieś badanie?

scial - facebook już jest:

https://www.facebook.com/pages/e-smokeie/353870301343503

było w opcjach sklepu ale może nie umiem tego połączyć !!!

Chłopie, jak nie masz pojęcia to tak jak mówiłem:

1. Czytasz, czytasz, czytasz, uczysz się, czytasz, czytasz i czytasz aż zrozumiesz (pewnie kilka tygodni) - TUTAJ na początek, jak załapiesz to później na branżowych blogach.

2. Zlecasz całość i robisz to, na czym się znasz.

Chyba nie liczysz na to, że ktoś tutaj będzie prowadził Cię za rączkę i objaśniał każdą pierdołę, skoro Ty nie masz żadnych podstaw i nie rozumiesz nawet podstawowych pojęć.

Wracając do przykładów motoryzacyjnych, ja bym określił to tak - pytasz nas jak przeprowadzić remont silnika a nie wiesz nawet jak otworzyć maskę i którą stroną trzymać w ręce klucz. Obrazowo tak to właśnie wygląda - mam nadzieję, że teraz sam dostrzeżesz absurd tej sytuacji i zrozumiesz, że albo zlecasz remont specjalistom albo czeka Cię maaaasa nauki !!!

Masz dwie opcje - albo dajesz na wstrzymanie ze sklepem na kilka tygodni i przekopujesz się przez dział dla początkujących na tym forum (i nie tylko), albo zlecasz wszystko zewnętrznej firmie.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

czy to jest potrzebne firmie pozycionującej:?

-Dostep do panelu register365 w celu przeprowadzenia zmian na stronie (beda najpierw wyslane do Twojej akceptacji)

-Bezposredni dostep do Google Analytics - albo uzytkownik i haslo, albo dostep przydzielony dla xxxxxxxxx@gmail.com wg instrukcji: https:xxxxxxxxxxx

-Jesli jest zainstalowane Google Webmaster Tools, potrzebny bedzie dostep

-Potwierdzenie subskrypcji Paypal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności