Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Katalog stron Diabelski.net.pl

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z powodu braku czasu na zajmowanie się katalogiem jestem zmuszony go sprzedać w dobre ręce bo szkoda mi go, tak, aby się marnował i wisiał w sieci opuszczony. Chodzi o katalog Diabelski.net.pl. Katalog jest zadbany, od początku był moderowany i podlinkowany. Obecnie jak widać, ma sporo stron oczekujących, jak już wyżej pisałem - z powodu braku czasu.

W skład sprzedaży wchodzi:

- domena (PR2)

- licencja SEOKatalog-u

- baza danych

- autorska, unikalna szata graficzna

...czyli kompletny katalog stron. Katalog oczywiście sprzedaję tylko raz, na życzenie (dla pewności obu stron) mogę wystawić aukcję Allegro.

Cena jaka mnie interesuje to 350zł, do lekkiej negocjacji. Zdaję sobie sprawę, że katalog wymaga jeszcze trochę pracy, aczkolwiek sporo też w tej projekt włożyłem i czasu i pieniędzy !!!

Zainteresowanych zapraszam (również z swoimi propozycjami odnośnie katalogu) na xemixpl@gmail.com

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności