Skocz do zawartości

Porada dla początkującego

castek

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj prosił bym was o pomoc ponieważ nie znam zbyt bardzo się w tych sprawach. Przejdę od razu do rzeczy:

A więc tak mam nową domenę która mam zamiar wypozycjonować i mam pytanie do was

od czego najlepiej zacząć?

Wiem że na allegro jest bardzo dużo syfu i [ nierzetelny partner ]ów lecz znalazłem coś interesującego proszę abyście sprawdzili i dali mi odp w sprawie tej aukcji może ktoś kiedyś korzystał z usług tego pana.

https://allegro.pl/podnies-pagerank-strony-...2385874555.html

czy lepiej było by kupić katalogowanie stron w serwisie https://www.dodawarka.info/ ?

Czy jeśli chciał bym wypozycjonować 3-4 strony jaki program byście mi mogli polecić

Tak, samego siebie zmobilizuj i zacznij dodawać do katalogów, kup sobie program półautomat do dodawania jeśli Ci za ciężko (np. SeoLight - prosty i intuicyjny) napisz parę tekstów i wrzuć w porządne precle

Kochanie, każde kolczyki wyglądają na Tobie przecudownie

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

Skoro piszesz, że na allegro dużo syfu, to znaczy, że coś, niecoś, już wiesz :) Jeśli nie chcesz inwestować kasy w pozycjonowanie, to trzymaj rękę na pulsie i sprawdzaj subfora: katalogi i precle. Pisz teksty i sukcesywnie dodawaj. Jeżeli fraza nie jest konkurencyjna, efekty będą na pewno :) Jeśli masz parę złotówek do wydania, rozejrzyj się za jakąś grupą płatnych precli lub katalogów, opinie o większości są na tym forum.

Najlepsza oferta na blachy kotłowe na rynku. Dostawa ze składu lub wprost od producenta. Wiele wariantów grubości oraz formatów.

Wszystko zalezy od Ciebie samego, czy masz czas, chęć, zapał czy może masz pieniądze i nie chcesz się z tym sam grzebać, ja osobiście poleciłbym Ci uzbroić się w cierpliwość i samemu zacząć pozycjonować swoją stronę, lepiej na tym wyjdziesz, o ile oczywiście masz czas.

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności