Skocz do zawartości

Jaki program partnerski do UBEZPIECZEŃ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Jaki program partnerski polecacie do strony o ubezpieczeniach ? Chodzi o taki program gdzie dostanę skrypt porównywarki ubezpieczeń itp.

Wiem że mogę skorzystać z programów np. NetSales ale to chcę zrobić jako dodatek. Zależy mi na takiej porównywarce i oczywiście za "sprzedane" ubezpieczenie jakąś prowizję bym dostawał.

Miał ktoś styczność z tym tematem ? Coś możecie polecić ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Porównaj karty kredytowe i wybierz odpowiednią dla siebie.

money i bankier mają podobne rozwiązania , teraz do konkurencji można zaliczyć comperia porównywarka kredytowa , można też samemu dogadać się z ubezpieczycielami i zestawić ich oferty w jednej tabeli ale to droga z zakrętami :soczek:

reklamabaner.jpg

W Polsce bardzo mało (ale to bardzo mało - 1-2%) osób kupuje polisy przez internet. Porównywarki nie spinają swoich biznesów, towarzystwa ubezpieceniowe sprzedaja polisy poniżej kosztow. Na ten moment to kiepski rynek i raczej nic sie nie zmienia od 3 lat. Szedlbym w rynek niemiecki, francuski, hiszpanski, itp. Tam ludzie bardziej zreformowani i rozliczenie w euro.

• 4 lata później...

Odświeżam temat. Interesuje mnie program partnerski dotyczący ubezpieczeń komunikacyjnych AXA, rozliczanie za sprzedaż ktoś coś

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Możesz skorzystać z programu partnerskiego mbank.pl (ref) jest to dokładnie ubezpieczyciel AXA co widać na materiałach 

ubezpieczenie oc ac - link (ref) poniżej napis Produkty dostarcza AXA

ubezpieczenie turystyczne - link (ref) poniżej napis Produkty dostarcza AXA

za ukończoną kalkulację ubezpieczenia komunikacyjnego otrzymujesz 22 zł, a od opłaconej polisy 3%, a AXA ma chyba obecnie najtaniej, sam kupowałem ostatnio ubezpieczenie przez nich, bo wyszło mi niższe o 300 zł niż kolejna propozycja ubezpieczenia w innej firmie.

Tabela prowizji - opis

Kalkulacja składki ubezpieczenia samochodowego (OC + AC)

22 zł

---

Warunkiem otrzymania prowizji jest zakończenie przez klienta kalkulacji składki ubezpieczenia samochodowego (OC+AC)

Ubezpieczenie samochodowe dla obecnych klientów (OC + AC)

3% wartości rocznej składki

---

Warunkiem otrzymania prowizji jest opłacenie ubezpieczenia. Wnioski są potwierdzane wg daty rozpoczęcia ochrony ubezpieczeniowej wskazanej we wniosku.

Ubezpieczenie podróżne

10% wartości opłaconej składki

---

Warunkiem otrzymania prowizji jest opłacenie ubezpieczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności