Skocz do zawartości

Dziwne zachowania google

.::JARO::.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam dwa pytania:

1) Moje dwie strony [nie wszystkie] przez 1 dzień spadły drastycznie w wynikach [nie są nowe] po czym wróciły na swoje miejsce i to nawet lepsze o 1-2 pozycje. Strona tak samo była linkowana nic nie aktualizowałem stronki, nie zmieniałem meta tagów, title itp. Dlaczego tak się dzieje?

2) Czy jeżeli wszystkie obrazki na danej podstronie będą linkować do tego samego linku na słowo kluczowe to google uzna to za spam?

pozdrawiam. J.

1. albo zawirowania na DC albo może był jakiś pad na serweraqch/stronach z BL do tych stron

2. użyj zróżnicowanych fraz z tym samy słowem będzie bezpieczniej

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności