Skocz do zawartości

linkujpro

krecik

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprawdzenia linków do mojej strony używam +"moja.domena" -site:moja.domena

W odpowiedzi pokazuje mi wszystkie linki ze stron katalogów do których dodałem swoją stronkę.

Nie ma ani jednego z linkujpro mimo, że na stronach wskazanych prz linkujpro one się fizycznie znajdują.

O co chodzi ?

Dzięki noone.

Co do odpowiedzi a właściwie jej barku od kaviorek. Strasznie mnie denerwują tacy "wielcy" mistrzowie.

Forum jest do pomagania co nie znaczy do robienia za kogoś. uważam , ze jeśli ktoś zna odpowiedź

na pytanie zadane w dziale dla początkujących to albo odpowiada albo nic nie pisze w myśl zasady szkoda słów. Zakładanie, że każdy kto zadaje, nawet te najgłupsze pytanie nie wie gdzie jest przycisk szukaj

jest pomyłką. Wyobraź Sobie , że jesteś w obcym mieście i pytasz o ulicę a ktoś Ci odpowiada, że poszukaj sobie na planie.Pozdrawiam

Wszystko jest na forum. Pytanie, które zadałeś przewijało się setki razy, dlatego warto przeczytać jak najwięcej przed zadaniem pytań. Nie złość się, że ktoś nie chce Ci na nie odpowiedzieć, a staraj się sam wyszukać jak najwięcej. Uwierz, że wszyscy chętnie się tu dzielą wiedzą, ale męczące jest odpowiadanie w kółko na te same pytania.

Pzdr.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Noone. Do Ciebie nie ma pretensji bo dałeś mi wskazówkę. Pozycjonowaniem interesuję się zaledwie 10 dni

i wiel pojęc jest zupełnie nieznanych, lub się zwyczajne mylą. Czytam tylko dział dla początkujących i uważam , że w tym dziale powinna być możliwośc zadania każdego pytania. Inna sprawa czy ktoś odpowie czy nie.

No i dobrze uwazasz jest taka mozliwosc zadania pytania i tez masz racje ze czasem odpowiedza a czasem nie, a czasem temat wyladuje w koszu. Przed zadaniem pytania czyta sie wczesniej FAQ w ktorych elementarne pojecia sa wyjasnione.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności