Skocz do zawartości

zmiana algo 6-8 czerwiec

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli frazy niszowe to nie potrzeba jakiejś zawrotnej ilości linków. Bardziej bym obstawał przy małym zróżnicowaniu anchorów.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Panowie wygląda na to, że zmiany będa teraz ra z na miesiąc większe, a co 2 tygodnie mniejsze, patrząc na to:

https://www.seomoz.org/google-algorithm-change

nie pozostaje nic innego, jak linkować, dbac o nową treść, naprawdę zacząć zapier...lać, następny update obstawiam na 26. czerwiec lub dzień finału EURO

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Dobrze zrobionym spamom krzywda się nie dzieje.

Zgadzam się :D

Zrobiłem taki myk, że zmieniłem CMS-a, zrobiłem przekierowania starych urli na nowe, wymieniłem treść i zaczynam dzisiaj linkować - czekam na powrót pod koniec miesiąca

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

zakręcony - skoki, nie powroty. Pingwin nie dotknął tych stron.

Powrotem można nazwać ten jeden spadek. Ponieważ strona siedziała w top30, pewnego dnia skoczyła do top3. Po tygodniu (dzisiaj) poleciała z powrotem do top30.

Też to często obserwuje w ostatnim czasie. Wskakują stronki są klika dni i wypadają daleko (i nie mówimy to o wynikach lokalizowanych). Reszta skacze (na niektórych frazach) jak szalona.

Ok, a ktoś dostał może filtr po 8. czerwca tam, gdzie używał plugina seo search terms, tego no.. Kurwaniana :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności