Skocz do zawartości

Strona dla firmy budowlanej

przemek1259

Rekomendowane odpowiedzi

Mam strych do wykończenia (najlepiej jakby mi ktoś wykończył za darmo) :jezyk1:

a na poważnie to poszukaj jakiejś skórki do WP - jest ich pełno ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szukałem w google i nic nie ma ;)

Interesujące- to co tam wpisywałeś? Możesz skorzystać z szablonów które oferują niektórzy hostingodawcy- netart, home. Plus to łatwa obsługa (skoro nie umiesz korzystać z Google to jest to wskazane), minusów jest sporo jak choćby kłopot z późniejszą zmianą serwera.

Możesz pomyśleć również o quick.cms- pod prostą stronkę może być jak najbardziej- jest łatwy w instalacji i zarządzaniu stroną z panelu admina. Inne propozycje już tu miałeś :jezyk1:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Szukałem w google i nic nie ma :jezyk1:

Interesujące- to co tam wpisywałeś? Możesz skorzystać z szablonów które oferują niektórzy hostingodawcy- netart, home. Plus to łatwa obsługa (skoro nie umiesz korzystać z Google to jest to wskazane), minusów jest sporo jak choćby kłopot z późniejszą zmianą serwera.

Możesz pomyśleć również o quick.cms- pod prostą stronkę może być jak najbardziej- jest łatwy w instalacji i zarządzaniu stroną z panelu admina. Inne propozycje już tu miałeś :P

Ogarniam większość cms ;) a co do wpisywania to wpisywałem wszystkie możliwe i nic, znalazłem tylko 1 szablon na joomle.

Znalazłem takie coś do joomli, nawet by było, lecz moje pytanie, usunąłem to menu całe z lewej strony, i myślałem że się wyśrodkuje to główne okno z tekstem, ale tak się nie stało, może mi ktoś powiedzieć, co i w jakim kodzie trzeba zmienić aby to okno znalazło się na środku? A nie po prawej stronie?

Z góry dzięki.

Link:

https://www.templatki.com/component/remosit...nfo&id=3044

Widziałem kiedyś w sieci ładny designerski szablon, własnie pod tą branżę, już zakodowany - plus do tego były pliki .psd.

Szukaj po angielsku, to może na niego trafisz - jeden taki był za free, więc rozpoznasz.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zleć to komuś, po co masz się męczyć z czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia? Chyba, że chcesz działac w projektowaniu www, ale wtedy lepiej zacznij od tego, a nie od ( )( ) strony.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zleć to komuś, po co masz się męczyć z czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia? Chyba, że chcesz działac w projektowaniu www, ale wtedy lepiej zacznij od tego, a nie od ( )( ) strony.

Tak wiem, ale chciałbym wiedzieć żeby samemu to zrobić i na przyszłość to wiedzieć, napewno wiedzie jak to zrobić, więc myślałem że mi pomożecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności