Skocz do zawartości

Stylerbb.net

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wybrałem ten dział, bo najbardziej odpowiedni, jak coś to proszę przenieść.

Chciałem zaprezentować stronę moich znajmych, jak również zaprosić do konkursu pod nazwą "Fight of Styles",

Teraz tak, idea ludzi tworzących serwis jest popularyzacja forum phpbb2, a dokładniej tworzenie grafiki pod ten skrypt, oczywiście wszystkie style są darmowe, tworzone przez polskich grafików. Ale i nie tylko, ludzie tam służą pomocą, jeśli ktoś chce logo itp.

Teraz konkurs, jest to rodzaju bitwa, jest określony czas, i tematyka. Nagrody są, narazie skromne, ale najważniejsza jest zabawa i rywalizacja.

Więc w imieniu redakcji stylerbb.net zapraszam chętnych do konkursu,

szczegóły: https://stylerbb.net/

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności