Skocz do zawartości

Darmowe domeny?

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź sobie site:.free

Jak na razie 0 wyników w indeksie....

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

darmowe mają wadę - nie masz zazwyczaj żadnych praw do nich... Mogą zniknąć, nie działać stabilnie czy co tam. I wtedy psu w odwłok robota. No i łatwo mogą być za sam uznane i zbanowane hurtem. Były już takie akcje. Ale ja bym ich nie wykluczał całkowicie. Dobra strona zawsze się obroni. Pytanie czy zapleczówka może być dobra.

edyta:

dziwna sprawa - czemu domena jest PREREGISTERED? Zarejestrowałem do testu i nic z nią zrobić póki co nie mogę :)

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

bo jak jest napisane w "all the answers" domeny ruszą dopiero w listopadzie 2013 :)

PREREGISTERED = wstępna rejestracja, to że się zapiszesz na taką domene nie znaczy, że ją dostaniesz i tyle

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

no to zobaczym... Wziąłem kilka ciekawe czy popularniejsza fraza mi się dostanie? Ale to tylko jest odpowiedź na pytanie z pierwszego postu - na zaplecze nie bardzo.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zależy w jakie zaplecze inwestujesz.

Ja mam podzielone na dwie grupy.

Domeny .pl najlepiej przechwycone i tam wartosciowe zaplecze

i druga grupa domeny .pl nowe ktorych nigdy nie przedluzam,

te kupuje masowo. koszt 12 zl rocznie to nie tak duzo..

Domeny darmowe to tykająca bomba. Raz, że łatwo je stracić.

Dwa, że wszyscy na nich stawiają śmietniki i szybko tracą one jakąkolwiek wartość

Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów.

Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań

Hm czyli bierzesz domenę za 0 zł na rok stawiasz zaplecze mało wartościowe, po roku następne inna domena? Hm niezły pomysł.

A propos na takie mało wartościowe zaplecze jakie strony robić: kilka podstron z preclami na wordpressie, czy może zwykły html wystarczy?

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Hm czyli bierzesz domenę za 0 zł na rok stawiasz zaplecze mało wartościowe, po roku następne inna domena?

Zazwyczaj więcej niż kilka domen za 0zł nie wyłapiesz...

po chwili okazuje się że akurat nie spełnisz warunków promocji i musisz zapłacić.

Wracając do tematu, jeśli stawiasz zaplecza na własny użytek, to darmówki (np blogi) dobrze się sprawdzają oczywiście sporo pada, ale zawsze można założyć następną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności