Skocz do zawartości

Darmowe domeny?

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Czegoś nie rozumiem jest sporo firm oferujących domeny za 0 zł na pierwszy rok, większość chyba nie wymaga by tą domenę przedłużyć, więc jaki tu może być haczyk? Jedyny problem to fakt, że trzeba oddać domenę kiedy ona zaczyna nabierać wartości

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 5 miesięcy temu...

podepne sie (prosze nie krzyczec, wyszukiwarka) tutaj:

sa jakies firmy gdzie przedluzenie jest obowiazkowe?

w sumie tak przegladam regulaminy i nigdzie nie jest napisane jednoznacznie.. a niechcialbym wtopic zeby potem placic 100+pln bo az takim optymista nie jestem

Jedyny problem to fakt, że trzeba oddać domenę kiedy ona zaczyna nabierać wartości
NIc nie trzeba "oddawać" - wystarczy opłacić, a skoro nabrała wartości to "jest warta swojej ceny".

Teraz jest promocja w nazwa.pl dla firm 3x domeny za 0 zł + 6 miesięcy darmowych hosting bez zobowiązań - przynajmniej ja dostałem taką propozycję.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

w home 5 domen .pl za free dla firm , kilku zajomych i trochę plek się uzbiera do tego jeszcze znaleść inne firmy z promocjami i troche można ich uzbierać. A dla każdego obecnie w home są .eu darmowe chyba trzy czy pięć sztuk chyba.

Ale jeśli chcesz mieć dobre zaplecze to trzeba inwestować w przedłużenia :)

Ja mam pytanie czy ktoś inwestuje w domeny .co czy .xxx ale pod zaplecze ? :)

Czy takie domeny można wykorzystać do budowy zaplecza?

https://www.dotfree.com

zapomnialem pod jakim adresem mozna te domeny .free prerejestrowac i przez google znalazlem::

ale co ciekawe tamta strona przekierowuje mnie do jakiejs [uni.me/]

free domains for students....

https://www.google.pl...pBjSehQ&cad=rja

natomiast wchodzac z tych wynikow z listy uzupelniajacych (

Login - Dot.Free - The answers - Contact) juz normalnie pokazuje sie ta strona....

Chcialbym tutaj sie jeszcze zapytac czy sa firmy oferujace w promocji domeny tld za darmo oprocz home, nazwy i az?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności