Skocz do zawartości

Śieć Linking

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

...nazywajac to po imieniu jedno wielkie gó**o...

Nazywaj to jak chcesz... te masówki zapewne nie mają takiej wartosci merytorycznej jak katalogi moderowane / autorskie ale jeszcze raz zadam to samo pytanie:

Jaka jest roznica miedzy postawieniem 30 katalogow przez 30 userow na tym samym hoscie (wiec i IP) a postawieniem ich przez jendego usera !?

Zazdrość przez Was przemawia....

Juz dawno udowadnialem, ze katalogi przestają miec jakąkolwiek wartosc dla userow (takich jest niewiele) a mają jedynie wartosc jako zaplecze

Jesli te 30 katalogow bedzie dobrze zlinkowanych a tym samym zaindeksowanych to bedą mialy wieksza wartosc SEO niz katalogi stawiane przez pokemone z jednym BL i przez to z niezaindeksowanymi w google podstronami !

Amen.

[edyta]

Czy przez to funkcjonalnosc spisu Mar zmalała !?

Mar - obok domeny pokaz IP i wtedy sie przekonają ile katalogów z Twojego spisu (roznych userow) stoi na tym samym adresie

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Inną wartość ma 30 katalogów na zupełnie różnych domenach i tym samym IP

Niż 30 katalogów na jednym IP i na subdomenkach jednej domeny

Zgadzam się z mrtn - mam identyczne zdanie na ten temat :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Ja myśle ze trzeba dac troche czasu autorowi Sieci Linking, czas pokaże czy zafundował na kolejny śmietnik czy naprawde zbudował cos ciekawego.

Swoja droga nic nie stoi na przeszkodzie aby za poł roku dobrze podlinkowane katalogi porozrzucac po róznych serwerach i tym samym wzmocnic ich moc pozycjonerska.

Dajmy mu mały kredyt zufania :D

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

A najlepsze są takie jak ten

katalog.vicer.info

Nikt nie zaspamuje, nie trzeba moderować, brakuje tylko adsense na stronie głównej. :)

Ktoś tak się spieszył, żeby dodać się do spisu katalogów - ID [481], że zapomniał o kluczowej sprawie jak kategorie :D

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Czy przez to funkcjonalnosc spisu Mar zmalała !?

Mar - obok domeny pokaz IP i wtedy sie przekonają ile katalogów z Twojego spisu (roznych userow) stoi na tym samym adresie

Erbit już cos takiego jest, obok PR, wyświetlam adres IP katalogu, jak również na górze możesz skorzystać z sortowania po IP, co pokaże, że IP się powtarzają.

Ktoś tak się spieszył, żeby dodać się do spisu katalogów - ID [481], że zapomniał o kluczowej sprawie jak kategorie
Ten katalog dziwna sprawa, został dodany już wcześniej, długo był problem z mod-rewrite, ale wczoraj czy przedwczoraj działało wszystko dobrze. A tu takie kretki.

EDIT:

Ale zbiegamy z tematu, jak ktos zainteresowany to proszę, w każdym katalogu jest podany autora katalogów, więc, zachęcam do korespondecnji. Póki co katalogi zostają w moim spisie, a to czy się ktoś tam doda, to już jego sprawa. Tyle byłoby z mojej strony w tym temacie.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Co do informacji o IP to spora część katalogów szczegolnie dodawanych na początu nie ma inforamcji o IP np.

https://spis.mar.az.pl/index.php?sortuj=dat...desc&strona=500

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Jezu ludzie dajcie spokój ;) Dajcie ludziom trochę wolności gdzie chcą sami dodawać linki, nie róbmy drugiej kaczorlandii. Mar się stara, poświęca czas spisowi, opisał wam jeszcze ładnie, że to sieć "linking", a wy jeszcze psioczycie...

Pozycjoner to nie ma być jakiś cholerny Don Kichote ... pozycjoner ma byc bestią ;)

A na forum ciągle tylko słychać to jest be tamto jest be, wyszukiwarki jeśli są dobre same sobie poradzą ...

...

Pozycjoner to nie ma być jakiś cholerny Don Kichote ... pozycjoner ma byc bestią :zeby:

Taaa, oglądałem jakiś czas temu strony zwycięzców konkursu SEO. Oglądałem też, jakimi metodami się pozycjonowali. Wniosek mam jeden:

Konkurs "msnbetter thangoogle" walnie przyczynił się do zaspamowania wszelkiej maści blogów, książek gości i innego dziadostwa gdzie można link za darmo dodać ;)

To tylko taka dygresja apropo "bestii" która mi się przy okazji przypomniała ;)

Podsumowując - katalog Mar'a jest bardzo dobry - nie zrzędźcie już :>

Pozdr,

Z

Nikt nie "zrzędzi" a spis katalogów Mar uważam za bardzo dobry.

Rozmowa w poście toczy się na temat: Śieć Linking, SPAM czy budownie zaplecza ? (tytuł postu)

Jak obserwuję te linking to widzę, że zaczynają już atakować toplistę katalogów: https://toplista.trout.pl/ i na swoich wszystkich katalogach mają umieszczony jeden i ten sam button z tym samym kodem. :zeby: Jakie sprytne pozycjonerskie "bestie" o których wspomniał beha ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności