Skocz do zawartości

przeniesienie adsense na nową starą domenę

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że podobne tematy juz były .Ale proszę o radę.

Pisałe mnie dawno o tym że chciałem zrobić przekierowanie 301 na nową domenę .

No i niby to mam w htaccess i fizycznie przekierowuje to jest wpis jaki zrobiono mi do pliku:

Redirect / https://www.danceandsing.com # -FrontPage- Options None order deny,allow deny from all allow from all require group authors administrators order deny,allow deny from all AuthType Basic AuthName www.marcin.media.pl AuthUserFile /home/marcin/domains/marcin.media.pl/public_html/_vti_pvt/service.pwd AuthGroupFile /home/marcin/domains/marcin.media.pl/public_html/_vti_pvt/service.grp Redirect / https://www.danceandsing.com

Poprosilem pomoc techniczna od cyberduska i tak mi to wpisali

tylko ze na DC na nowej domenie nadal mam PR 0 a na starej juz czasem mam PR3

1)co myslicie o tym przekierowaniu?

2)Czy teraz mam wszystko przezucic na starą domene by miec wieksza stawke na Adsense za PR?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

2)Czy teraz mam wszystko przezucic na starą domene by miec wieksza stawke na Adsense za PR?

Sam te bzdury wymyslasz ?

;)

nie tak po prostu cos gdzies przeczytam - reszte se dopowiem i takie mam potem przemyslenia

A co jest nie tak?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności