Skocz do zawartości

Lista darmowych SEOKatalogów by adi

adi87a

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem, że cieszę się, bo moich nie ma. Jakoś wpisów, które dodaje duża część "pozycjonerów" jest przerażająco zła. Akceptuję góra 20%. Szkoda mi czasu na moderację. W zasadzie pozostaje wprowadzić opłaty i zlecicić komuś moderowanie. Ludzie często nie szanują tego co darmowe.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Powiem, że cieszę się, bo moich nie ma.

A ja wręcz przeciwnie, fajnie, że moje są, seocatem i innymi wynalazkami dodać do moich jest ciężko, filtruję dużą już bazę domen, IP, fraz i po moderacji na pewno aż tak dużo nie wywalam, góra 10%, mimo, że sprawdzam dość dokładnie. Tak to wygląda w przykładowym:

Blokowane:
Adresy URL (628)
Adresy E-Mail (113)
Adresy IP (646)
Użytkownicy (16)
Frazy (37)

Więc byle jakie wpisy/domeny są blokowane już samym filtrem. A dodatkowe wpisy, to dodatkowe wpisy, katalog w końcu powinien być z definicji jak największą bazą dobrych stron, bo im jest ona większa, tym większe szanse, że domenę odwiedzi użytkownik lub odpowiedni bocik. A to podstawa, by uzyskać z projektu jakąkolwiek korzyść.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Powiem, że cieszę się, bo moich nie ma. Jakoś wpisów, które dodaje duża część "pozycjonerów" jest przerażająco zła. Akceptuję góra 20%. Szkoda mi czasu na moderację. W zasadzie pozostaje wprowadzić opłaty i zlecicić komuś moderowanie. Ludzie często nie szanują tego co darmowe.

Obawiam się, że nie do końca masz rację... Patrząc na poziom wpisów w niektórych moich katalogach można dojść do wniosku, że ludzie prawie NIGDY nie szanują tego co darmowe.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

budownictwo.dyf. jakie są szanse że ktoś do tego doda?

jak dopisać pl i zrobić prawidłowo wpis, to 100% :P

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 4 tygodnie później...

Dzięki, przyda się :-)

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

@FollowUp: Ładnie to tak marnowac czyjś czas. W temacie jest czarno na białym "Lista SEOKatalogów". Te które dałeś to nie są seokatalogi no i większość poza indeksem.

@roboty ziemne...: Nie napisałes ile z tych katalogów to tematyki. Daj znać na PM co masz konkretnie, się dogadamy ;)

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności