Skocz do zawartości

Jak wytłumaczyć jak działa SEO początkującej starszej osobie?

labm0nkey

Rekomendowane odpowiedzi

wytłumaczyć jak działa SEO początkującej starszej osobie?

bardzo proste, to manipulacja wynikami wyszukiwarki, czyli takie drobne oszustwo.

Dzięki za pomoc już wszystko wyjaśniłem, ale szkoda mi go na prawdę bo bardzo się cieszył z "wyników" jego "pozycjonowania". Narzędzia o których pisaliście są na prawdę dobre - będziemy ich używać. Pozostaje tylko kwestia tego co chciał osiągnąć, czyli wy pozycjonowania strony. Wygląda na to że czeka mnie nauka podstaw pozycjonowania a szczególnie SEO aby strona była czytelna dla bota google.

Wygląda na to że czeka mnie nauka podstaw pozycjonowania a szczególnie SEO aby strona była czytelna dla bota google.

Obawiam się, że same podstawy do sklepu internetowego mogą nie wystarczyć, aby przyniosło to konkretny efekt. Proponuję uzbroić się w cierpliwość i codziennie do porannej kawy czytać to forum.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności