Skocz do zawartości

Seocat czy SeoBohater

Gość mr. ktoś

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mr. ktoś

Witam serdecznie. Jaki polecacie programik dla początkującego średnio zaawansowanego pozycjonera dzięki któremu możliwe będzie dodawanie wpisów do seokatalogów i katalogów opartych o skrypt sinooke z wykorzystaniem zakupionych multikodów. Czytałem trochę o Seocat i SeoBohater ale może polecacie coś innego... Nie ukrywam że cena gra dużą rolę ale skuteczność jest ważniejsza :) Raczej wolałbym aby był to program działający pod Windows. Z góry dziękuję za pomoc

Gość mr. ktoś

Rozumiem, że większośc (jeśli nie wszystkie) te programy/skrypty oferują dodawanie z wykorzystaniem multikodów? Czy jest jakiś program który stanowczo odradzacie?

To 2 różne skrypty, seocat super narzędzie korzystam tyle że to automat i czasami mu się zdaży pomylić kategorie. I odpada przy katalogach z secureimage. Ale przy dodawaniu do multikodów nadaje się genialnie.

Seobohater to pół automat, ja z niego korzystam w celu do dodawania do naprawdę dobrych katalogów typu gazeta.pl czy wp i inne na różnych skryptach albo zabezpieczonych inaczej niż capatcha.

Podsumowując dla początkującego polecam Seocata a żeby móc korzystać z niego na maxa to serwer za 19zł w vmline. Można też na kompie ale jednak to obciążenie a 19zł/msc to żaden wydatek. Administratorzy vmline chętnie bez problemu i bezpłatnie zainstalują ci seocata na vps.

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Gość mr. ktoś

Dziękuję za odpowiedzi... Dla mnie tez idealnym wyjściem byłby Seocat jednak póki co cena troszkę odstrasza no ale raczej się skuszę. Bardzo on obciąża kompa jeśli zainstalowałbym go na Windowsie? Są jakieś zalecenia odnośnie sprzętu? A jakie jest wasze zdanie na temat Publikera?

czy publiker ( automat) działa pod Windows - NIE

Czy publiker półautomat polecam- NIE, lepij zdecydowanie Seobohater

Czy cena SEOCAT odstrasza ? - NIE, prywatnie wolałem by zęby była większa

Czy bardzo seocat obciąża kompa jeśli zainstalowałbym go na Windowsie? -NIE jeśli komp nie z minionej epoki, skąd mamy wiedzieć jaki ty masz komputer? jedna z Kopija SEOCAT u mnie chodziła na p3 1000 i 512 RAM, wiec uważam to za wymagania minimalne. ( Windows XP tez ma swoje wymagania minimalne)

solidit -> może ja się wypowiem... ;)

Jeśli chcesz dodawać do konkretnej ilości katalogów/dzień(co osobiscie zalecam) to zdecydowanie wrzuć SEOCAT'a na serwer.

Spokojnie na hostingu za 20zł/rok będzie latać(unixstorm.org), mówimy oczywiście o dodawaniu do sinoke/seokatalog/snews(można mieszać listy).

Jeśli chcesz dodawać większe ilości za jednym zamachem, wersja windows.

Niektórzy też, trzymają SEOCAT'a na serwrze windowsowym(vps np. pod scrapeboxa itd.) i przy okazji - mają podpiętego zewnętrznego crona(z jakiegokolwiek hostingu). Wymaga to pewnych zabiegów na serwerze z windowsem(ale też nie zawsze), ale bardzo elastycznie się wtedy pracuje. Piszę to jako ciekawostkę ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zobrazuje Ci to na przykładzie z życia.

SEOCAT - jest jak środek wczesnoporonny - wygodny w użyciu, daje więcej przyjemności i zadowolenia, o ile jesteś mężczyzną wspaniały wynalazek ;)

SEOBohater - jest jak prezerwatywa - mniej przyjemne w użyciu ale całkiem skuteczne i bardzo powszechne

SEOCAT droższy ale warty swojej ceny.

Ja zdecydowanie jestem za SEOCAT-em.

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności