Skocz do zawartości

Dowcipy o Euro?

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sytuacja Polaków na Euro wygląda teraz tak, jakby zaprosili gości na obiad i tylko patrzyli jak pozostali jedzą.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Rozmawia dwóch gejów.

- Jedziemy na Euro?

- Po co?

- Słyszałem, że Polacy na sam koniec dadzą d.. ;)

Blondynka do koleżanki

- Dlaczego wszyscy się tak cieszą, że Polska wygrała 2012 Euro? Przecież to coś koło 8000 złotych!

Podstawowym żartem jes to, że Polacy sami o sobie wymyslają zarty generalnie ich szkalujace. To jest ewenement na skale światowa,ze Polacy sami siebie obrażają, bo na całym świecie jest tak, że to ewentualnie sąsiedzi o sobie wymyslaja takie głupie dowcipy. Dobrym zartem jest fakt, że ludzie wymyslający pseudo kawały szkalujące Polskę sami siebie nazywają patriotami ;) To jest dopiero dobry żart

Pozytywy z gry Polski na Euro 2012:

https://www.weszlo.com/news/10933-Eugen_Pol...la_nas_rozkazem

przy tym: - Zespół PZPN był wspaniale przygotowany do imprezy, dzięki czemu trener Franciszek Smuda – w przeciwieństwie do innych szkoleniowców – nie był zmuszony do dokonywania zmian.

PADŁEM, MISTRZ :D

...

przecież dokonał ja to czekam na ten dokument o naszej reprezentacji

Co za h..z tego Smudy, nie wpuścił mnie na mecz z Grecją (a tam flesze i menadżerowie drużyn ) a tutaj waży się losy mojej kariery :) (powiedział jeden z piłkarzy nie grający w tym meczu :D

panowie do wymiany 65% reprezentacji a niestety panie "Błaszczykowski" pan kapitan i pretensję do kibiców i PZPN ( bo jak słyszałem, że mieli tylko po 8 biletów na każdy mecz dla rodziny ;)

to ile maja żon i dzieci :P

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Niemcy mieli grać mecz towarszyski z polakami u nas. Przyjechali niemcy i na dzień przed meczem ostro popili i balowali do rana. Siedzą w szatni, mecz za 20 minut i mówią:

- Klose, słuchaj, strasznego mamy kaca, nie nie damy rady grać, polacy jacyś mega dobrzy nie są, weź wyjdziesz sam na mecz, dobry jesteś poradzisz sobie z nimi nawet sam, zresztą nie masz takiego kaca jak my.

No i Klose stwierdził, że ok. Poszedł grać sam mecz a reszta ekipy leżała skacowana w szatni. Minęło 90 minut i Klose wraca:

- No i jak ?

- No wygrałem 5:2

- 5:2 ? No co jest Klose, dałeś sobie 2 bramki wbić ?

- A bo sędzia kalosz dał mi czerwoną kartkę w 60 minucie meczu.

:)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności