Skocz do zawartości

Problem zmieniających się linków wewnętrznych w WP

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na blogu wtyczkę typu "related posts" czyli "podobne wpisy", pod każdym wpisem wyświetla się pięć innych tytułów - linków. Problem w tym, że te linki zmieniają się czasem, bo ja dodaję 5 nowych wpisów dziennie. Zmieniają się nawet pod starymi wpisami, bo oto na przykład dzisiaj dodałem wpis który lepiej pasuje jako podobny i link do tego wpisu wyparł inny, stary. Czy siła linkowania wewnętrznego znacznie traci na tym i ewentualnie jak temu zaradzić? Nie chcę stosować "rozwiązania" polegającego na zmniejszeniu częstotliwości dodania wpisów.

P.S. Taki wewnętrzny SWL, ku...wa...

Owszem, ale wydaje mi się że akurat te linki i ich liczba nie mają takiego znaczenia. Bardziej optymalizacja bloga, odpowiednie tagi, kategorie, nawigacja itd.

Ale oczywiście każdy przypadek jest indywidualny :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności