Skocz do zawartości

Czy dodanie w jednym dniu 100 wpisów do seokatalogów i wszystkie zaindeksowane w ten sam dzień.

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

100 to wcale nie tak dużo, nic się nie powinno stać negatywnego, w zależności od domeny mogą nieco spaść pozycje, po czym pójdą w górę

Za 3-4 dni zobaczysz.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Wiem że 100 przed pingwinem to była kropla w morzu no ale po nim , za dużo opinii różnych czytam i już baranieje powoli :P

Pozycje na drugi dzięn od dodania rzeczywiście skoczyły na top2 a po nastepnym dniu spadły na top5 a dziś są na top7 nie wiem czy to ma związek .

Już pal licho że 100 zostało dodanych ale wszystkie w ten sam dzień robot G odwiedził i to mnie martwi. Wpisy dodane 4 dni temu, cóż poczekam jeszcze :excl:

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Sting Prawie zabłysłeś :P Ale nie wpadłeś na pomysł że weryfikuje czyjąś usługę.

Po za tym nie widze związku robienia raportu optymalizacji na fraze po przez program a katalogowaniem.no ale ja hobbysta może się mylę :excl:

A skąd jestem ? oczywiście z Marsa a ty nie ??

moskit "100 to nic " Dzieki :excl:

Z tego korzystałem : https://www.ibusinesspromoter.com/

no i tak ręcznie za 2zł , 3zł czy tam 5zł tego nie robiłem a ty robisz?

I cóż przepraszam panie fachowcu że śmiałem zadać takie pytanie w dziale dla początkujących.

Może warto abyś o prozaku pomyślał bo chyba dzisiaj lewą nogą wstałeś ?

Nie masz się co przejmować 100 linkami, gdyby google miał karać po dodaniu 100 linków to konkurencja już dawno by Ci je dodała abyś wyleciał z wyników :D

Tak na serio, nie tak łatwo zaszkodzić domenie linkami z katalogów.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności