Skocz do zawartości

js - co to jest ?

fibbia

Rekomendowane odpowiedzi

<script type="text/javascript" src="./lalala.js"></script>
<script type="text/javascript">//<![CDATA[
a();
//]]></script>

<h1>ksdjfgkdsjfksdgb</h1>
<strong>dfgdfgdfg</strong> kasjdhfkasjdf, kjsdagbfkasdjf, ksjdbksj
<h2>kdfjgkdgh</h2>
<h1>rerererererer</h1>
<script type="text/javascript">//<![CDATA[
b();
//]]></script>

a skrypt lalala.js wygląda tak:

function a()
{
  document.write('<div style="display: none">');
}

function b()
{
  document.write('</div>');
} 

Co to jest ? ;)

ahmm że ten teges... ale chodzi ogólnie co to robi? bo nie żebym chcial wyskoczyć z oczywistą dopowiedzią ;) ale to chowa przed robotem spam na stronie, zeby sie aby nie zorientował że ma coś w niewidocznej warstwei (czyli między wywołaniami a() i b() ) - a czy to skuteczne jest to ja tam sie nie znam :D

A no właśnie, jest sqteczne i nie jest z friko.

Do wypozycjonowania miałem stronę na 5 frazach i 3 słowach. Wszystko cacy, poniżej 5-tej pozycji nie schodzę na prawie wszystkich. Prawie, bo z jedną frazą i jednym słowem walę jak łbem w ścianę.

Se myśle, co w tym zestawie firm (same zachodnie qncerny) robi jeden misiu. I sóś mie tkneło :)

I proszę, stary poczciwy javascript.

To się nazywa farma linków

Poważnie ? Ja myślałem, że jak takie coś małe jest to rancho, albo bardziej z swojska gospodarstwo, czy może PGR. A Ty od razu walisz farma.

Przecie chłopie nie o tym mowa. Trzeba było chocia w 3-4 linki zajrzeć.

Zastanawia mnie czy kogoś stać na to by u każdego providera postawić taką samą stronę (tam jest 4-5 takich samych szablonów), czy to spółdzielnia providerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności