Skocz do zawartości

Aktualizacja wpisu w WP

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Musze zmienić opis strony w katalogu wp.pl. Tyle, że klient nie opamięta kto go do tegoż katalogu dodal.

W związku ztym nie mam pojęcia co ktoś wpisał w pole email w formularzu do zmian.

Teraz kiedy ja zmienie wpis i za niego zaplacę to czy przyjdzie zapytanie o dokonanie zmian we wpisie na ten nieznany mi email czy też robot odwiedzi strone klenta i wysle zapytanie na email firmowy.

Tzn kto będzie mial decydujący glos o zmianie wpisu po zaakceptowaniu przez wp. Ten ktoś kto dodał strone jako pierwszy czy firma będąca wlaścicielem strony - moj klient czyli.

Automatycznie wyślą email z linkiem potwierdzającym zmiany. Jeśli ktoś inny dodawał stronę warto przed zmianami skontaktować się z kimś od katalogu wp i opisać sytuację, jako potwierdzenie, że jesteśmy właścicielami strony kazali mi wysłać do nich zapytanie z domeny strony, którą chce zmienić.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

a ja przy zmianie opisu podawałem swojego maila, a nie osoby która wcześniej ta strone dodawała :D

w zmianie wyszczegolnione bylo, ze do mnie wysla maila.... nie jestem pewien czy do tamtej osoby rowniez..

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności