Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to niesmaczny żart? Przecież wszystko było w porządku - https://www.weszlo.com/news/10856-Wywiad_ze...nie_dla_kibicow.

"Zostają Grecy i Czesi, my kończymy. Kończymy, ale z klasą. Nie było blamażu, nie polegliśmy po 0:4, 0:5. Co mają powiedzieć Holendrzy, którzy już po dwóch meczach wpadli w niesamowite tarapaty? Przecież my nie mamy kilku takich piłkarzy, jakich oni mają w całej kadrze. Nie mówię tego, by komuś dopiec, to są fakty i wszyscy zdajemy sobie z nich sprawę."

Sukces! Nie przegraliśmy 5:0!

E: Najlepsze jest to, że Smuda cały czas tak zakłamywał rzeczywistość. Po każdym nieudanym meczu kadry mówił, że to dopiero przygotowania i na pewno każy inny by zrobił to gorzej. Mógłby się chociaż na końcu przyznać do błędu.

Jeszcze cytat z artykułu powyżej:

"Wypadałoby zauważyć, że ta gotowa niby drużyna właśnie zajęła ostatnie miejsce w najłatwiejszej grupie w historii Euro, a na jedenaście spotkań z finalistami tej imprezy (trzy o punkty, osiem towarzyskich) nie wygrała ani jednego."

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ciekawe czy z tego coś będzie

Joanna Mucha oczekuje rezygnacji Grzegorza Laty

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Joanna-Muc...ty-2571924.html

:hi:

jego wypowiedź boska "ehehehe"

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

jego wypowiedź boska "ehehehe"

Jak widzę tego gościa, to mi się od razu ciśnienie podnosi. Już na pierwszy rzut oka wygląda jak rasowa gnida.

Jeśli chamstwo, krętactwo, bezczelność i korupcja mogłyby mieć twarz, to według mnie zdecydowanie byłaby to twarz Grzegorza Lato.

Lato w pizdu... a Smuda moze zostać - tylko z jednym trenerem jest szansa na zbudowanie czegoś.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

pan Lato dalej płynie, on ma Euro nie ma czasu na głupoty ;) ochrona jak u prezydenta :D

https://www.tvn24.pl/euro-2012,61,m/najwazn...sze,259135.html

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

To nie chodzi o dymisje Laty. Odejdzie Lato, przyjdzie następny leśny dziadek w myśl zasady, coś się musi zmienić aby wszystko zostało po staremu.

Tylko rozwalenie tej sitwy może coś dać.

Dokładnie. Trzeba wymienić całość aparatu PZPN. Lato jest tutaj tylko symbolem tego co tam się dzieje od wielu lat.

@Psik

Smuda sobie ewidentnie nie poradził. Miał przygotowaną jedną taktykę na 3 różne drużyny i milion sytuacji, które sie mogą wydarzyć. Nie widzę żadnego powodu, żeby on został. Nie miał przygotowanej drużyny ani schematów, więc nowy trener niczego nie rozwali bo nie ma co. I tak trzeba budować wszystko od początku.

co trzeba budować od początku ?? bo w składzie jest do wymiany 2-3 graczy maksymalnie patrząc na nasze realia (i nie mówcie, że są dziesiątki lepszych graczy od tych w naszej lidze bo to jest śmieszne)

jeśli najlepsi zawodnicy będą chcieli, żeby został Smuda to według mnie powinien zostać. W sumie tyle mam do powiedzenia :D nie mam zamiaru się kłócić, wyraziłem swoje zdanie.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Nie chodzi mi o wymianę zawodników. Smuda nie wypracował żadnych schematów przez ponad 2 lata. Nie był przygotowany na różne ewentualności. Dlaczego mam więc myśleć, że teraz będzie inaczej? Dobranie zawodników to tylko połowa sukcesu (chociaż moim zdaniem mógł to zrobić lepiej). Trzeba jeszcze do nich dobrać odpowiednią taktykę, lub jak kto woli zawodników do taktyki. Niestety tego nie było w ogóle a Smuda liczył na przebłyski pojedynczych graczy.

Nie jestem znawcą futbolu (takim jak 99% Polaków), ale dla mnie śmieszne jest to, że ktokolwiek broni smuty i jego reprezentacji. Jakiś tam sondaż zrobiono dziś lub wczoraj, z którego wynika, że ponad połowa pytanych chce, by na stanowisku został smuta. Przywołany tu selekcjoner nie widzi żadnego błędu, twierdzi, że nic nie spieprzył i jeszcze wciska ludziom kit, że obecna reprezentacja to zespół, który już teraz może odnosić sukcesy. No to jak? Teraz może odnosić sukcesy, a przedwczoraj dostał po du**e? Wcześniejsze 2 mecze zremisowane, ale teraz już na pewno się uda, wszak "nic się nie stało"...

Nie jestem znawcą futbolu (takim jak 99% Polaków), ale dla mnie śmieszne jest to, że ktokolwiek broni smuty i jego reprezentacji. Jakiś tam sondaż zrobiono dziś lub wczoraj, z którego wynika, że ponad połowa pytanych chce, by na stanowisku został smuta

A kto to smuta?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności