Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Smuda we wszystkich klubach się na tym opierał. Na zapierdalaniu. Jego drużyny od początku do końca za**********y dlatego często potrafiły wygrywać w końcówkach. Niestety w reprezentacji trzeba jeszcze dobrać zawodników a później im nakreślić odpowiednią taktykę bo reprezentacja to nie klub i zawodnicy nie znają się na pamięć. Z tym nasz kochany trener "przegrałem mecz ale nic bym nie zmienił i przegrał jeszcze raz" Franciszek Dyzma sobie poradzić nie zdołał.

E: ogólnie zgadzam się ze sting2005 oraz banalny. Wystawienie zawodników teoretycznie ofensywnych a ofensywna gra to 2 różne rzeczy.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pokaż mi lepsze mecze, które rozegrała nasza reprezentacja ?wykrzyknik.gif! Smuda powiedział wprost,że założenia taktyczne były inne,a zawodnicy ich zwyczanie nie realizowali .

Zawodnik nie potrzebuje,żadnego autorytetu,zeby grać dobrze na mistrzostwach, bo mistrzostwa to autopromocja !!

Smuda nadzwyczajnie w świecie się zesrał ze strachu. Nawet w meczu o wszystko nie wystawił ofensywnego składu. Myślenie, ze Lewandowski, król strzelców wygra mu wszystko zawiodło.

Śmieszny jestes tak samo jak śmieszni są ci wszyscy pseudo znawcy polskiej piłki. Ja pamiętam jak smuda zagrał ofensywnie w meczu sparingowym z Hiszpanią , i przegraliśmy 6 - 0

Wtedy ci sami pseudo znawcy twierdzili,ze my nie możemy grac ofensywnie, bo musimy grac z kontry ... Zeby grać ofensywnie z Czechami trzeba mieć obrona na wysokim poziomie nie mówiąc już o pomocy . My nie mamy niczego poza Wasilewskim , Błaszczykowskim i tym jednym biednym napastnikiem .

Nie Ja jestem śmieszny tylko Ty tępy.

Co do lepszych meczów janpos podał Ci przykłady.

Zawodnicy nie potrzebują autorytetu?! Gości to gó**o wiesz o piłce i w ogóle sporcie. Właśnie zobaczyliśmy ta twoja autopromocję.

Już nie wspomnę, ze jak taki znawca jak Ty porównuje mecz towarzyski o nic z meczem o wszystko na ME to bez komentarza.

Nie będę też dyskutował z gościem, który uważa, ze nie mamy lepszych zawodników niż bidoniarze i inwalidzi, trzeba tylko było ich powołać albo dać pewnym ludziom szanse w Mistrzostwach.

Jeżeli ta trenerzyna wolała powołać z 4 napastników aż 3, którzy nie grają w swoich klubach zamiast wyróżniających się np. napastników z Ekstraklasy to co Ja będę z Tobą gadał (choć oczywiście nie twierdzę, że powołanie tych grających by coś zmieniło). Bo jak nie ma koncepcji na grę to nawet Brazylia by z tej grupy nie wyszła.

Nie Ja jestem śmieszny tylko Ty tępy.
Gości to gó**o wiesz o piłce i w ogóle sporcie. Właśnie zobaczyliśmy ta twoja autopromocję.

Uważam, że PiO zbacza w niewłaściwą drogę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale Smuda we wszystkich klubach się na tym opierał. Na zapierdalaniu. Jego drużyny od początku do końca za**********y dlatego często potrafiły wygrywać w końcówkach. Niestety w reprezentacji trzeba jeszcze dobrać zawodników a później im nakreślić odpowiednią taktykę bo reprezentacja to nie klub i zawodnicy nie znają się na pamięć. Z tym nasz kochany trener "przegrałem mecz ale nic bym nie zmienił i przegrał jeszcze raz" Franciszek Dyzma sobie poradzić nie zdołał.

E: ogólnie zgadzam się ze sting2005 oraz banalny. Wystawienie zawodników teoretycznie ofensywnych a ofensywna gra to 2 różne rzeczy.

Nawet zwodnicy stwierdzili,ze nie zrealizowali założeń taktycznych .:)

Mecze z Belgami z Norwegami itd. porównujesz do meczów z Rosjanami , Grekami,Czechami ?

Chciałbym zauważyć,że Grecy , Czesi, Rosjanie regularnie kwalifikują się do mistrzostw świata i Europy. Belgowie ostatni raz grali na euro wtedy gdy sami je organizowali.

Faktycznie Belgi, Norwegia reprezentują poziom zblizony do naszego dlatego w euro nie grają .:)

Już nie wspomnę, ze jak taki znawca jak Ty porównuje mecz towarzyski o nic z meczem o wszystko na ME to bez komentarza

Mecz z Hiszpanami był to ostatnim Meczem właśnie Hiszpanów przed mistrzostwami świata ,albo Europy ( nie pamiętam dokładnie ) . Założenie było takie,że gramy na pełnym gazie,ale gramy piłke czysto ofensywną. Mecz z hiszpanami oglądał wtedy cały świat, i każdy na tle takie drużyny chce się pokazać. My sie pokazaliśmy przegrywając 6- 0

Gdybyśmy ofensywnie zagrali z Czechami lub rosjanami to z każdym z tych zespołów przegrywamy po 4- 0 . Wtedy byś napisał głupi Smuda obrał zła taktykę, bo przecież my potrafimy grac z kontry . Takie to typowo polskie

Nie będę też dyskutował z gościem, który uważa, ze nie mamy lepszych zawodników niż bidoniarze i inwalidzi, trzeba tylko było ich powołać albo dać pewnym ludziom szanse w Mistrzostwach.

Franciszek smuda to imbecyl,który celowo powołał najsłabszych . :) :) :shout: ? sprawdził ponad 80 zawodników z polskiej i zagranicznych lig. Wybrał tych,którzy są najlepszymi zawodnikami .

Jestes taki mądy więc wymieniaj kogo smuda nie powołał ?

Zreszta taką gadkę obserwuję od 20 lat, bo po każdych przegranych eliminacjach, ktoś na siłę stara się udowodnić,że my posiadamy wybitnych zawodników,ale ich nie powołują . Jestes smieszny .

Zreszta w Polsce jest 40 milionów trenerów, a zawodników którzy reprezentuja jakiś tam poziom jest 4

Jeżeli ta trenerzyna wolała powołać z 4 napastników aż 3, którzy nie grają w swoich klubach zamiast wyróżniających się np. napastników z Ekstraklasy to co Ja będę z Tobą gadał (choć oczywiście nie twierdzę, że powołanie tych grających by coś zmieniło)

No tak, w polskiej lidze biegają sami zawodnicy pokroju Ronaldo, a Franiszek smuda tych Ronaldów nie powołał, bo nie chciał wygrac . Co za niedobry trener, a fe .

Teraz najwazniejsze ;

Polska telewizja to jeden wielki badziew, badziew oparty na lobbingu . Teraz byli zawodnicy typu Kowalczyk,Piotr Świerczewski, Hajto, Tomasz Iwan ostro krytykują Zarówno Late jak i Smudę tylko po to, aby lobbować na korzyść pewnej okreslonej osoby,która im zwyczajnie zagwarantuje miejsca w PZPN, gdy stanie się prezesem

Kokodżambo, niech Ci będzie - reprezentacja PZPN to najlepsi piłkarze na świecie tylko teraz dla niepoznaki odnieśli sromotną porażkę, a to wszystko po to, by już niebawem w eliminacjach do MŚ pokazać na co ich stać i wygrać MŚ pogrążając wszystkich wokoło...

Sugerujesz też, że Lato powinien zostać na stanowisku prezesa ukochanego przez wszystkich związku?

PS. Lato działa mi na nerwy, ale Błaszczykowski z tą krytyką związaną z biletami mocno przegiął. Gwiazdorom się zachciewa nie wiadomo czego.

@kokodżambo

To nie były mecze towarzyskie. Wszystkie wklejone przeze mnie to są mecze o punkty. Belgowie, Norwegowie mieli wtedy znacznie silniejsze reprezentacje niż teraz. Poza tym wygodnie omijasz te rzeczy, które akurat nie są zgodne z Twoja tezą. Portugalia to ogórki? Zawsze przegrywaliśmy z Czechami? Poza tym daj spokój z tym meczem Hiszpanii. Kiedy to było? Jakie to ma znaczenie?

@Lesiu

Też mnie to zdenerwowało. Po przegranym meczu pierwsze o czym gada to bilety i premie. Kapitan reprezentacji. Powinien umierać na boisku nawet jakby nic nie dostawał, a ten wychodzi do dziennikarzy i wypomina.

Janpos, ale co wypomina? Dla mnie to jakaś radosna twórczość i wymysły na potrzebę chwili. Gwiazdorom się zamarzyło chyba po kilkadziesiąt biletów na osobę i te około 10 per mecz, które dostali to dla nich za mało. Najpierw niech się nauczą grać, dopiero potem wymagania. W du***h się poprzewracało, naprawdę.

No wypomina. Wydaje mu się, że mu się należy to chodzi i wypomina, że tego nie dostał. Tak czy inaczej mówienie o tym jest śmieszne. To powina być ostatnia rzeczy, o której myśli. Powinien sie cieszyć, że może grać w reprezentacji nawet jakby to robił za darmo, a nie zastanawiać się czy wujek albo kuzyn wejdzie na mecz. Paranoja.

Jak słucham teraz Laty na tvn24 to chętnie bym mu przy... jakbym go spotkał. Koleś nie ma za grosz honoru.

Mafia i tyle, nie dali kolesiowi z Przeglądu Sportowego wyjaśnić sytuacji, rzecznik pzpn nie pozwolił. Teraz wyjdzie, że nic takiego nie powiedział haha. Tylko kamienie mogą pomóc chyba:]

..a ja nadal twierdzę, ze my w tej chwili nie mamy zawodników, którzy są w stanie wywalyczc np. awans do MŚ.

janpos dobrze masz rację nasza reprezentacja w przeiagu ostatnich 15 rozegrała jeszcze z 10 dobrych meczów.

Ja osobiście pamiętam czasy jak do dymisjo podawał się Marian Dziurowicz, a Listkiewicz obiecywał cuda , i co się zmieniło ?

Pamiętam czasy jak Listkiewicz podawał się do dymisji , a lato obiecywał cuda, i co się zmieniło ?

Pataologią są nastepujace tytuły " Na Euro kompromitacja, ale zarobki Laty wciąż gigantyczne!" ,a co w tym dziwnego?

Prezes w piłkę nie gra ,tylko grają zawodnicy, którzy mieli zakwaterowanie lepsze niż sułtan arabski , a grali jak grali .

Będzie nowu trener: hura, hura , a po eliminacjach znowu klasyczne " Polacy nic się nie stało ,polacy nicsię nie stało "

Juz dawno straciłem wiarę , w to,ze nasi zawodnicy będa w stanie przejść eliminacje i zagrać mecze na poziomie,który zagwarantuje im awans do ćwierćfinałów.

Nasi grają tylko dla kasy, i tyle. W sumie dostają więcej kasy, niz posiadają umiejętności. najdziwniejsze jest to,ze oni w klubach podczas jednego meczu biegają z 20 % więcej ,niż w meczach reprezentacji . Tak wygląda prawda.

Zeby nie być zawiedzionym frustratem, ciesze się z każdego punktu zdoytego przez naszą reprezentację, bo zwyczajnie piwo lepiej smakuje.

Już za kilka misięcy EMŚ, a ja założe się, że w spotkaniach z Mołdawia i San Marino stracimy z 5 punktów :)

... bo nawet o miimalnych szansach na awans nie wspominam .

Jak znam życie zaraz pojawi się jakiś szaleniec, który napisze : Wygramy grupę i rozgromimy wszystkich rywali, i wszystko rozpoczyna się od początku :)

Po skończonych eliminacjach posypie sie fala krytyki (oczywiście na trenera) ,a tylko ja będe zadowolony,ze dobrze rozegrali chociaż kilka spotkań ....

.... a siatkarze zdobędą medal olimpijski,i nikt nawet tego nie zauważy..

Lesiu: ja od razu publikuje komentarz czytelinka o co tu chodzi , bo zaraz Dżambo napisze , że to typowo polskie (Dżambo , a Ty skąd jesteś ?):

~Pędrak (19.06.2012 17:06:16)

Czytam wypociny niektórych lamusów i krew mnie zalewa... Czy tak trudno jest zrozumieć przekaz artykułu? Czy trudno wydedukować, że tu nie chodzi tak naprawdę o szmal, tikety itp badziewie tylko o DUMĘ Z FAKTU BYCIA REPREZENTANTEM POLSKI Z DUMNYM ORZEŁKIEM NA PIERSI??? Ch... z benefitami, grasz dla POLSKI, miliony rodaków na ciebie patrzą:D A skoro jeden z drugim nie miał jajec by chociaż wyjść z "grupy śmiechu" i dać trochę radości "kumatym i niekumatym", "lidlowym i tyskim" kibicom to proponuję łeb niziutko jak się da i chwilę zastanowienia nim jaśnie pan piłkarz wypowie choć jedno słowo przed kamerą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności