Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ Aniec2 : oczywiście , że może nie wypalić , ale to jest wielki turniej który ma kreować wielkie gwiazdy. Nie mam nic do Obraniaka ,ale czy on wypalił na Euro ? Wolski na pewno byłby lepszy. Choć inny mają o Obraniaku o wiele gorsze zdanie niż ja : Blog weszlo.com (najbardziej prestiżowe miejsce w Polskim internecie - tam się nikt nikomu nie podlizuje - nie ma Borka ,Kołtonia ( Roman "bez wazeliny" Kołtoń) i Steca ;) ). No i pełen fachowych opinii:

https://www.weszlo.com/news/10719-Mariusz_P..._w_moim_ogrodku

podobnie Boenish też nie zachwyca. Świetny przykład z Lubańskim. Wchodzi młody chłopak , nie kuma jeszcze co to presja i próbuje udowodnić obrońcom przeciwnika że to oni są ogórkami. Brawo. Tak samo Wojciech Kowalczyk z Sampdorią:

- Sampdoria to było kiedyś coś jak Barcelona, Real teraz. 19 letni chłopak pakuje makaronom 2 gole. Po meczu wraca autobusem linii 162 , grzecznie na Bródno - i luka żeby go kanar nie złapał , bo ma przy sobie tylko 10000 usd premii - a mandat w przeliczeniu na dolary wynosił chyba z 15 centów :) . Chyba z 5 lat miałem wtedy ;)

Polecam wszystkim książkę "Wojciech Kowalczyk - Historia prawdziwa" : nakład wyczerpany , ale łatwo znaleźć w google ( sam autor kiedyś linka dawał na chomika . Krzysztof Stanowski (autor www.weszlo.com) - ma fajną knajpę Sushi na Mokotowie - jak lubicie takie wynalazki warto odwiedzić).

Sorry za styl , ort itd. To wina 0,7 Wyborowej :D

Sorry za styl , ort itd. To wina 0,7 Wyborowej ;)

Dobre :D

Moja Pani jedzie teraz w stronę Kłodzka, przed chwila dzwoniła, że zatrzęsienie samochodów (były też autokary) z kibicami jedzie w stronę Wrocka - wszystko wypchane gadżetami w narodowych barwach. Myślę, że w strefie kibica na Rynku może być bardzo ciasno ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jak dla mnie mniami i Polska drużyna nie zawiodła mnie i dzięki temu 500 funcików do przodu :D - Obstawiałem że do przerwy będzie 0-0 i na koniec 0-1 dla Czechów

Bez urazy dla naszych zawodników ale chyba tak naprawdę nikt nie liczył na to że uda im się wyjść z grupy - rozumiem patriotyzm etc ale realizm tu bardziej jest potrzebny.

Przykro że odpadamy jako gospodarze ale puki mamy taką a nie inną piłkę to ... - przykre

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak dla mnie mniami i Polska drużyna nie zawiodła mnie i dzięki temu 500 funcików do przodu :D - Obstawiałem że do przerwy będzie 0-0 i na koniec 0-1 dla Czechów

Wizjoner?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Niewykorzystane sytuacje się mszczą :( a mieliśmy takie w 1 połowie meczu :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Co się dziwić- jak zwykle naszym puszczają nerwy i zaczynają wszystko maścić równo- chyba jeszcze nigdy nie widziałem tyle nieudanych podań pod rząd, a błąd Murawskiego, po którym straciliśmy bramkę, jest tego najlepszym przykładem. Szkoda mi tylko Błaszczykowskiego- on jedyny potrafi zachować zimną głowę i grać spokojnie i dokładnie.

Tak czy siak, euro w Polsce to wielki sukces i mam nadzieję że wszyscy to docenimy.

@bogdansenator - nie wizjoner tylko nie jestem fanatykiem ślepo patrzącym na polskich .... , zdrowy rozsądek podpowiadał mi że nie mamy szansy i wygrałem

A teraz właśnie będę pił za wygraną :D

@Kojotek to chyba jedyny sposób żeby nie denerwować się na grę naszej reprezentacji- stawiać na ich przegraną ^^

edit: oho, wykrakałem: https://www.tvn24.pl/kufle-butelki-i-gaz-bo...m,258816,s.html

btw: Polska odpadła z grupy, stado frustratów politycznych już bije drzwiami i oknami na wpolityce.pl aż im serwer siadł ^^ Tak jak jeden z kibiców wychodzących z meczu powiedział "Tusk odpadnie wraz z reprezentacją"

Powiem brutalnie 5x w życiu stawiałem zakłady sportowe i było to 5x kiedy obstawiałem że polska przegra i 5x wygrałem

Jedna wspólna rzecz jest wszystkich tych meczów - jak już kikas napisał - nie potrafią grać pod presją jak muszą coś wygrać to można śmiało stawiać każdą kwotę (ja postawiłem 100 funtów) na to że Polska przegra i masz 100% szans że się nie zawiedziesz i przynajmniej w ten sposób wygrasz i masz lepszy humor - a jak wygrają to się cieszysz że wygrali a o kasie się nie myśli tak czy siak zawsze wygrasz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności