Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

@bogdansenator - nie wizjoner tylko nie jestem fanatykiem ślepo patrzącym na polskich .... , zdrowy rozsądek podpowiadał mi że nie mamy szansy i wygrałem

A teraz właśnie będę pił za wygraną :D

A ten zdrowy rozsądek nie podpowiedziaL Ci, żeby postawić na Greków w meczu z Rosją?

To by dopiero była kasa!

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czego się tu spodziewać na euro ? byliśmy w najsłabszej grupie a i tak z niej nie wyszliśmy więc to z miejsca daje do myślenia że od samych fundamentów trzeba zmian, ludzie myśleli ze Piszczek, Błaszczykowski czy Lewandowski poprowadzą naszą drużynę do zwycięstwa tylko gdzie reszta zawodników który nie umieją utrzymać piłki dłużej niż jedno kopnięcie poza tym jestem ciekaw ile byśmy przegrali z taką Hiszpanią czy Niemcami :D nie ten poziom jeszcze może kiedyś wyjścia z grupy dożyje bo aktualnie ani razu nie wyszliśmy.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Grecja vs Rosja to mistrzostwo świata - tu u konika było 1:17 jak ktoś tak stawiał :D

Tyle pocieszającego że rosja też z grupy nie wyszła - wielcy pokonani przez ....

@Marches - z taką piłką jaką polska prezentuje to wstyd się w ogóle pokazywać na jakichkolwiek zawodach między narodowych.

Ale bramka Polska vs Rosja w wykonaniu polaków to była piękna bramka - szkoda że przypadek

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ale bramka Polska vs Rosja w wykonaniu polaków to była piękna bramka - szkoda że przypadek

a czemu przez przypadek?

mamy jeden z najmłodszych zespołów na ME, pierwszy raz od wielu lat nie były to mistrzostwa w stylu otwarcie, o wszystko, o honor - jasne, zawsze można patrzeć na to z tej strony, że szklanka jest do połowy pusta no ale można też zauważać pozytywy, których wcale nie jest tak mało!

jest również sporo mankamentów - nie mamy na chwilę obecną zmienników, wiele osób krytykuje Smudę, wszyscy czekali na Grosickiego, ok - dzisiaj dostał szansę i co? nico... o Brożku nie wspominam... to jest problem ale jeśli ta drużyna nabierze doświadczenia, dojdzie 2-3 nowych to będzie z nich pożytek

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

a dlaczego dzisiaj siatkarcze wygrali z Kanadą (3:0 dla nas) ? jedna z najlepszych drużyn, wcześniej dwa razy z Brazylią, jutro czy tam pojutrze gramy o 1 miejsce w grupie :( i normalnie bez nerwów z niej wychodzimy choćbyśmy nawet i przegrali ostatni mecz, nie ma meczu otwarcia, meczu o wszystko i o honor. Jest po prostu gra na najwyższym poziomie i to powinien być sport narodowy a nie piłka nożna w ogóle co to za wyniki dwa remisy i przegrana z jakimiś Czechami - wiem wiem grupa śmierci :D

@wojtekk - "jeśli ta drużyna nabierze doświadczenia, dojdzie 2-3 nowych to będzie z nich pożytek" jeśli ? ta drużyna wcale nie nabierze doświadczenia rozpadnie się jak poprzednie po mistrzostwach czyli teraz. Nie pisze tego z przekąsu tylko pisze dlatego że jesteśmy słabi, nie wiem czy to wina PZPN czy to wina selekcjonera zresztą nie wierze że w 38 milionowym kraju nie można znaleźć konkretnej jedenastki. Gdzieś jest błąd tylko trzeba go zlikwidować i zacząć od początku.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

a dlaczego dzisiaj siatkarcze wygrali z Kanadą (3:0 dla nas) ? jedna z najlepszych drużyn, wcześniej dwa razy z Brazylią, jutro czy tam pojutrze gramy o 1 miejsce w grupie :D i normalnie bez nerwów z niej wychodzimy choćbyśmy nawet i przegrali ostatni mecz, nie ma meczu otwarcia, meczu o wszystko i o honor. Jest po prostu gra na najwyższym poziomie i to powinien być sport narodowy a nie piłka nożna w ogóle co to za wyniki dwa remisy i przegrana z jakimiś Czechami - wiem wiem grupa śmierci :(

masz pretensje do ludzi, którzy lubią piłkę?

Ty lubisz siatkówkę to wszyscy mają ją kochać?:D

najłatwiej "kibicować" jak są sukcesy...

dopilar.pl

masz pretensje do ludzi, którzy lubią piłkę?

Ty lubisz siatkówkę to wszyscy mają ją kochać?:D

najłatwiej "kibicować" jak są sukcesy...

stop: ja siatkarzom zawsze kibicuje odkąd pamiętam, mieli gorsze i lepsze chwile ale ileż można patrzeć jak my w piłce nożnej przegrywamy ? no 2 lata, 4 lata ale cholera przecież my od którego roku nie wyszliśmy z grupy ? pamięta ktoś ? ja niestety nie pamiętam bo może za młody jestem.

Dzisiaj mi aby Szpakowskiego było szkoda bo na prawdę przeżywał tą grę i wiedział że nic z tego po golu dla Czech ale mimo to jakąś taką nadzieję potrafił wstrzyknąć.

stop: ja siatkarzom zawsze kibicuje odkąd pamiętam, mieli gorsze i lepsze chwile ale ileż można patrzeć jak my w piłce nożnej przegrywamy ?

no i chwała Ci za to tylko jaki to ma związek z meczem Polska Czechy w piłkę kopaną bo za cholerę nie rozumie?!

nikt Ci nie każe oglądać piłki nożnej, oglądaj siatkówkę, ciesz się sukcesami i nie marnuj energii na coś co wg. Ciebie nie jest tego warte

dopilar.pl

Mi to wygląda na ustawkę żeby za wszelką cenę wyeliminować Rosję. Co tam awans, grunt, że "ruscy" odpadli. :D

Poważnie to super sprawa, losowanie było znakomite pod względem sportowym, fatalne z punktu widzenia ekonomii. Bogaty zachód wydaje głównie na Ukrainie, u nas same bankruty i dziady grają.

Poza tym litości, tego sportowego blamażu nie da się obronić, nie było zespołu i tyle.

no nie rozumiesz i nic na to nie poradzę, kibicuje i siatkarzom i piłkarzom ale ile można patrzeć na przegrane i ciągłe walki i głupie wyjście z grupy ? Ogólnie lubię sport ale to już przerasta moje oczekiwania, przegrać z Czechami przy czym mieliśmy na prawdę ciekawe akcje na początku pierwszej połowy, w drugiej to już no niestety ale porażka. Szkoda mi i tyle ale patrząc bardziej rozumowo to nie mieliśmy szans na wyjście od samego początku.

Poza tym litości, tego sportowego blamażu nie da się obronić, nie było zespołu i tyle.

i nie będzie puki coś się nie zmieni czyli poważny remont PZPN, https://www.wykop.pl/ramka/1174291/lato-odejdz/ jak myślicie odejdzie czy dalej będzie brał kase za nic ?

ps: co do Rosji oni aktualnie wydają ogromne mln na piłkę nożna bo chcą zaistnieć w tym sporcie a jak ktoś się interesuje wie że ich oligarchia potrafi co nie co zdziałać no ale nie tym razem.

Dzisiaj mi aby Szpakowskiego było szkoda bo na prawdę przeżywał tą grę i wiedział że nic z tego po golu dla Czech ale mimo to jakąś taką nadzieję potrafił wstrzyknąć.

Proszę Cię zero obiektywizmu w tej TVP przegrywamy w żenującym stylu a on się cieszy ? Porównaj sobie komentarz Laskowskiego i jego, a już ci fachowcy w studiu mówiący o tym jaki to charakter miała drużyna i ile ambicji włożyli haha dobre 4 miejsce w grupie śmiechy z bilansem 0 wygranych meczy i później się dziwią. W tej reprezentacji po prostu brakowało piłkarzy takich w stylu Boruca, Żewłakowa którzy potrafili by powiedzieć po meczu "zagraliśmy jak frajerzy i przepraszam wszystkich polskich kibiców za to" Takich piłkarzy brakuje jak np.

A Grecy wczoraj jakie mieli szanse? Zerowe...

Gdyby wpadła bramka w pierwszych minutach...

Byłoby pierwsze miejsce w grupie...

Byłby szał, radość i wychwalanie pod niebiosa.

Później mecz z Portugalią, może Danią - wszystko możliwe!

No ale trochę szczęścia zabrakło, troszkę umiejętności i sił - życie, niedłgo kwalifikacje do MŚ, ja tam mam nadzieje, że w końcu się uda czego i Wam życzę.

dopilar.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności