Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

@janekszeryf - tak TVP to shit ale Szpakowski to jeden wieli szacun, on to przeżywa i miał nadzieję na wygraną jeszcze większą niż nie jeden kibic, według mnie nie jest zepsuty kasą, karierą tylko komentuje bo to kocha i to słychać po jego głosie, wypowiedziach. Już nie wspomne o Zimochu (nie słyszałem go dzisiaj).

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ludzie kiedy w końcu zrozumiecie, że szczęścia nam nie brakło ! Tylko AMIBCJI I WOLI WALKI. Dostaliśmy najsłabszą z możliwych grup, czesi byli najsłabsza drużyna w eliminacjach mistrzostw europy z drużyn które awansowały, dodatkowo graliśmy 3 mecze u SIEBIE !

Akurat szczęście to my mieliśmy od początku - czerwona dla greków, obroniony karniak, dziwna niemoc rosjan, po pierwszym meczu nie powinno być złudzeń... Jeśli uefa drukuje nam pierwszy mecz a my nie dość, że nie wygrywamy to o włos prawie go przegraliśmy to o czym tu pisać?

W tv dalej propaganda sukcesu... ja p.....

przegrać z Czechami

A co wiesz o tej drużynie?

2004 rok wygrali mistrzostwa europy ? czy tam zajeli drugie miejsce ? Tak mniej więcej coś w ten deseń, nie będe googlować bo nie będe ściemniał ale wiem tyle że była kiedyś to dobra drużyna, Milan Barosz, Petr Cech i w sumie tyle bo teraz pozmieniali drużynę więc trudno określić jaka jest ale nie wmawiajcie że są super.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Jeśli uefa drukuje nam pierwszy mecz a my nie dość, że nie wygrywamy to o włos prawie go przegraliśmy to o czym tu pisać?

tak drukowali, że aż Szczęsny wyleciał :D

Jak drukować to po całości, po co się rozdrabniali na takie szczegóły? :D

...zapomniałeś napisać, że winny jest Smuda i Tusk :(

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Akurat szczęście to my mieliśmy od początku - czerwona dla greków, obroniony karniak, dziwna niemoc rosjan, po pierwszym meczu nie powinno być złudzeń... Jeśli uefa drukuje nam pierwszy mecz a my nie dość, że nie wygrywamy to o włos prawie go przegraliśmy to o czym tu pisać?

W tv dalej propaganda sukcesu... ja p.....

Szczeście - wielkie szczęście trafiliśmy na najsłabszą grupę a i tak nie wyszliśmy, przecież moglibyśmy trafić na Niemcy, Hiszpanię, Portugalię, Anglię, Francję, Holandię a wylosowaliśmy po prostu piz*y a i tak jak ciule nie wyszliśmy z grupy i właśnie nie ma o czym pisać bo dość nerwów na dzisiaj.

...zapomniałeś napisać, że winny jest Smuda i Tusk :D

nie Smuda czy Tusk tylko kto ? Komor bo był na każdym naszym meczu :( to jego wina, bankowo

przegrać z Czechami

A co wiesz o tej drużynie?

2004 rok wygrali mistrzostwa europy ? czy tam zajeli drugie miejsce ? Tak mniej więcej coś w ten deseń, nie będe googlować bo nie będe ściemniał ale wiem tyle że była kiedyś to dobra drużyna, Milan Barosz, Petr Cech i w sumie tyle bo teraz pozmieniali drużynę więc trudno określić jaka jest ale nie wmawiajcie że są super.

Jeśli już to grecja była mistrzem europy, hehe, a najlepiej dzisiaj jak Pan "U mnie bez zmian" wprowadził na boisko Pawła Brożka który przez cały sezon zagrał w Celtiku 3 mecze i to chyba pucharowe, skończyła się mam nadzieje era farbowanych lisów

wprowadził też Grosickiego, którego tak bardzo pragnęli kibice, dlaczego nie skomentujesz jego postawy na boisku?

skończyła się mam nadzieje era farbowanych lisów

dobra, schodzimy już na taki poziom, że wymiękam - szkoda nerwów :D:(:D

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

wejdź na onet i poczytaj komentarze, winny jest Smuda i Tusk, nie ma dyskusji

Komor i tyle to jego wina :D

@janekszeryf oo Grecja ale Czechy też coś zawojowali kilka lat temu aj tam trudno było minęło, nasza przegrana była do przewidzenia tyle na koniec powiem

To z Ciebie googlowy kibic? No to coś w ten deseń

Ranking FIFA - Czechy poz. 27

Polska poz. 62

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

@bogdansenator

oczywiście że jesteśmy poniżej Europejskiego poziomu tylko mi chodzi o to że Czechy kilka lat temu były mocną drużyną, teraz nie są kto oglądał dzisiaj mecz to sam widział że jakaś przepaść nas nie dzieliła ale jednak nawet gola nie zdobyliśmy. Ranking to ranking tam się licza nawet towarzyskie mecze ale fakt faktem PL jest do bani.

To z Ciebie googlowy kibic? No to coś w ten deseń

Ranking FIFA - Czechy poz. 27

Polska poz. 62

Ranking jest taki a nie inny bo polacy nie grali żadnych spotkań o punkty(może to i lepiej), a sorry grali 3 mecze z czego żadnego nie wygrali, smuda okazał się najgorszym trenerem w historii który nie wygrał żadnego meczu o punkty, pora iść spać bo mnie k.... bierze jak myślę o tym frajersko przegranym meczu. Ktoś wie ile ci pajacyki zarobili przez euro ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności