Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

gimlak Oczywiście chodziło o mecz z Gruzją .

Herkules Mie ma znaczenia czy mecze są ustawiane lub nie, bo jak biega zwodnik to widać z trybun. Polska liga to mecze w tempie spacerowym .

Ne wiem czy miasta są pod kreska,ale wiem,że mój kumple prowadzacy bar piwny w poznaniu na Starym Rynku + keba do tej pory już zarobił ponad 80 000 , a mistrzostwa jeszcze się nie skończyły . Koleżanka mojej żony na sprzedaży g.. bibelotów zarobiła ponad 40 000 .Czytsz tylko g... gazety,a rzeczywistości nie znasz.

janpos W sumie obejrzałem tylko kilka spotkań Lecha Poznań, ale to nie ma nic do rzeczy.

Terner obserwuje zawodników na treningach i dobrze wie jak oni wyglądają wydolnościowo . Czy ty sugerujesz ,ze Smuda to imbecyl,który wstawił do składu słabego zwodnika,a lepszych trzymał na ławce ?

Ogladałeś mecz łotwa - polska ? Tam zmiennicy pokazali na co ich stać.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Byłbyś znakomitym skautem, który olałby Lewandowskiego czy Piszczka tylko dlatego, że są z polskiej ligi. Gratulacje.

przeczytaj jak wypowiadał się Lewandowski o treningach w Polsce po przejściu do Niemiec.

A co mają do tego treningi? Użytkownik kokodżambo stwierdził, że w polskiej lidze nie ma sensu szukać zawodników bo jest słaba. A to nieprawda bo nawet w słabej lidze da się znaleźć wartościowych graczy.

To potwierdza tylko moją teorię,ze polska liga to zwykły badziew. Gdy tylko pokazuje się jakiś dobry zawodnik momentalnie ucieka na zachód.

@kokodżambo

Uważam, że Smuda jest za bardzo przywiązany do nazwisk i główne za nazwisko się u niego gra. Nawet jak Boenish był kontuzjowany cały czas mówił, że to jest dla niego podstawowy obrońca. A wtedy nie miał pojęcia czy i jak on będzie grał.

To, że polska liga jest słaba to wie każdy. Nie zmienia to faktu, że nawet stąd można wyciągnąć dobrych zawodników i nie trzeba szukać kulawych Niemców.

jakie to polskie, że gdy dobrze nam idzie to wszyscy się cieszą, uwielbiają piłkarzy itd.. ale gdy dostaniemy po du**e to już są najgorsi, chłam badziew!!! oczywiście jeszcze za wyniki kadry piłkarskiej obarczajcie winą polityków... normalnie paranoja

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Nie Boenish tylko Perquis jest obrońcą ;) to go Rosjanie atakowali faulując cały czas. Perquis nie potrafił treningu odbyć do końca przez kontuzję, a co dopiero dobry mecza zagrać.

Bezsensowane roztawienie. O ile na początku nasza kadra olała roztawienie Smudy, nawet Wasilewski znalazł się w ataku i próbował strzelać bramki ,bo co sam Lewandowski zrobi w atraku?

Wg. mnie wczorajszy mecz potrzebował zmian( na nieskontuzjowanych zawodników) i roztawienia nastawionego na atak - przecież to był mecz o wszystko, a grali skontuzjowani, zmęczeni zawodnicy w roztawieniu defensywnym.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

To potwierdza tylko moją teorię,ze polska liga to zwykły badziew. Gdy tylko pokazuje się jakiś dobry zawodnik momentalnie ucieka na zachód.

A co ma zrobić ??? Nie twierdzę, że ucieka dla szmalcu (jak niektorzy) ale są tacy co naprawdę się rozwinęli...

Szkoda tylko, że na mecz z Czechami nie wpuścił Wawerka z Rybusem, plus ewenlutanie w drugiej połowce mogł wolskiego zaraz za lewym (nie to że jestem za eLką)... po prostu za mało wiary i za mało ofensywnie.

Fajnie było, Miło było ale się skończyło... Ciekawe jest to, że Rosjanie nie dali rady Grekom - to jest niespodzianka bo naszą porażkę nie postrzegam w kategorii sensacji a jedynie efektu domina.

Żal Smudy, chłopaków ... o dpaździenrika kwalifikacje. Oby tylko jakiegoś orędownika "polskiej myśli szkoleniowej" nie wsadzili na trenera...

IMHO potrzebny jest porządny sztab szkoleniowy, scautingowy a przede wszystkim.... aby każda drużyna z Ekstraklasy miała szkółkę gdzie będzie można znaleźć/wychować jakies perełki...

Dziękuję !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Smuda na szczęście ma umowę z PZPN;em do końca Euro, więc będzie nowy trener. Mam nadzieje, że nie zmieni się kadra, bo jest najlepsza od wielu lat i po tym doświadczeniu teraz i z dobrym trenerem nadal wierzę, że mogą dużo zrobić.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

kadra, bo jest najlepsza od wielu lat i po tym doświadczeniu teraz i z dobrym trenerem nadal wierzę, że mogą dużo zrobić.

i do tego najmłodsza jeśli patrzeć przez pryzmat Euro... może MŚ zawojujemy ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@kokodżambo - jesteś heretykiem i tyle, nie udawaj że na piłce się znasz, aaa może to ty powinieneś zostać selekcjonerem ? akurat Smuda odchodzi

@janops - "Ogladałeś mecz łotwa - polska ? Tam zmiennicy pokazali na co ich stać." co to za drużyna Łotwa ? może zaraz powiesz jak pięknie strzelił Lewandowski bramkę w meczu z Andorą - tak super był, popis ale tylko dla niego bo nic na tym nie zyskaliśmy, czemu takiej petary wczoraj nie strzelił ?

Więcej gadacie niż rozumiecie o co chodzi, po prostu jesteśmy za słabi aby wyjść z grupy i tutaj nie ma nic do tego szczęście czy zmiany (na kogo mieliśmy zmienić ? jak ktoś słusznie zauważył nie mamy zmienników tylu co Brazylia więc najlepszych stawia się na początek choć za Obraniaka bym od razu wywalił). Jak byśmy byli dobrzy wczoraj było by 2:0 lub 2:1 dla nas. Nie rozumiem co tu setny raz tłumaczyć i snuć jakieś wywody jak byście byli jakimiś wybitnymi sportowcami, trenerami czy działaczami PZPN ;)

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Marches: to po co gadasz ;)

Ja mam nadzieję, że nie zmienią Smudy od zaraz, bo już słyszałem, że reprezentację miałby objąć Tomasz Hajto! Niech Smuda jeszcze trochę zostanie choć do czasu znalezienia nowego trenera. Jako najbogatszy kraj Europy pewnie będzie nas stać nawet na sprowadzenie trenera Borussi D.

Moim zdaniem z Czechami popełnilismy błędy taktyczne:

- zagraliśmy 3 defensywnymi obrońcami

- dokonywane zmiany były wprost śmieszne, bo zdarzyły się po raz pierwszy a cały zespół był już przemęczony

- jedyna dobra decyzja to pozostawienie Tytonia w bramce

Ogólnie niezły występ Polaków na Euro ;P wkońcu mamy coś co można nazwać drużyną. Według mnie Smuda powinien zostać - największy błąd to zmiana trenera co turniej - przyjdzie nowy ro*****e pół składu i znów tworzenie czegoś nowego i znowu na MŚ klapa.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Tak naprawdę nie zagraliśmy żadnego dobrego meczu. Jedynie druga połowa z Rosjanami można zaliczyć do w miarę dobrych.

Prześlizgaliśmy się na remisach. Tak się nie da grać na imprezie tej rangi.

W rankingu FIFA nasza reprezentacja jest na ostatnim miejscu wśród drużyn z Euro 2012, to o czymś świadczy.

Faktem jest, że Smuda odwalił kawał dobrej roboty. Mamy najlepszy skład reprezentacji od kilku lub kilkunastu lat. Jednak nie ma lidera w reprezentacji, który poprowadzi drużynę do boju. To było widać doskonale w ostatnim meczu z Czechami.

Ciekawił mnie zryw patriotyzmu wśród polaków przed Euro. Niestety, teraz chorągiewki trzeba będzie zdjąć z aut. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności