Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie Smuda powinien zostać - największy błąd to zmiana trenera co turniej - przyjdzie nowy ro*****e pół składu i znów tworzenie czegoś nowego i znowu na MŚ klapa.

nie łudź się u nas zawsze winny jest trener, ciekawe kto teraz...

Tak na spokojnie to mam wrażenie, że zabrakło im siły - z Rosją zagrali jakąś ambicją i dociągnęli do końca a z Grecją i Czechami zabrakło sił a przez to dokładności...

Czy winny jest Smuda? Nie wydaje mi się bo mieliśmy całe stado fizjologów, którzy mieli zagwarantować cudowne przygotowanie i moim zdaniem to oni dali ciała. Smuda nie zmieniał bo wiedział co ma na ławce - wszyscy chcieli Grosickiego a jak wszedł na boisko to nie pokazał nic, wcale nie był szybszy od zmęczonych Czechów. Brożka mógł sobie odpuścić no ale stało się jak się stało.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Marches: to po co gadasz ;)

;) tak tak, zresztą wypada trochę uświadomić że jak byśmy mieli mocną drużynę to dla nas wyjście w grupy było by tylko kwestią czasu (nie w latach a w dniach).

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Marches: to po co gadasz ;)

;) tak tak, zresztą wypada trochę uświadomić że jak byśmy mieli mocną drużynę to dla nas wyjście w grupy było by tylko kwestią czasu (nie w latach a w dniach).

ROTFL LMAO - gdybyśmy ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Można było zmienić Obraniaka, Murawskiego, Perquisa, który ledwo chodził po boisku... Zmian można było zrobić sporo, a my nie jesteśmy słabi, mamy zawodników światowej klasy, brakuje tylko dobrego trenera. Z tego co zauważyłem - wszyscy komentatorzy w telewizji nie rozumieli i nie rozumieją posunięć Smudy, więc coś jest na rzeczy.

Nie rozumiem czemu Mierzejewski nie grał od samego początku. Podobno kiedyś pokłócił się ze Smudą, który obraził się i dlatego go nie wpuścił.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

stawiam na kokodżambo - chodzi na mecze, trochę poczytał na WP o naszej reprezentacji według mnie to on powinien zostać następnym selekcjonerem

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Rocznik 80 jeszcze przesiakniętny jest mentalnością meneli przedsklepowych i wycieczek szkolnych, gdzie główna atrakcją było naj...bac się do nieprzytomności, jak w reprezentacji zaczną grać przedstawiciele z rocznika 90 i 00 oraz Ci, którzy są w szkółkach piłkarskich od 6 roku życia i których glównym celem jest piłka nożna, to będziemy mieć reprezentację.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@kokodżambo

Uważam, że Smuda jest za bardzo przywiązany do nazwisk i główne za nazwisko się u niego gra. Nawet jak Boenish był kontuzjowany cały czas mówił, że to jest dla niego podstawowy obrońca. A wtedy nie miał pojęcia czy i jak on będzie grał.

To, że polska liga jest słaba to wie każdy. Nie zmienia to faktu, że nawet stąd można wyciągnąć dobrych zawodników i nie trzeba szukać kulawych Niemców.

Obejrzyj mecz Polska łotwa ,i jak ci ludzie grają . "Kulawy Niemiec" prezentuję się lepiej ,niż polski zawodnicy z polskij ligi - to sa fakty.

Zreszta zawodnicy trenowni na zachodzie mają inna mentalność.

Fakt jest taki,ze nasi rozegrali 3 najlepsze mecze od lat, gdzie jak równy z równym grali z reprezentacjami,które awansowały z eliminacji.

Grecja, Czechy, Rosja to nie są frajerzy, tylko druzyny na okreslonym poziomie.

Kibicuje teraz Grekom niech pokażą i udowodnią wszystkim,że ich awans to nie przypadek

Skąd ty się urwałeś z choinki ?

Tak to były trzy najlepsze mecze naszej reprezentacji od lat . Juz tobie to napisałem, ja jestem realista ,a nie fantastą. Ty nawet fantasta nie jestes tylko zwyczajnie z innej planety,albo pierwsze mecze jakie oglądałeś to właśnie te trzy podczas euro .

Skąd ty się urwałeś z choinki ?

Tak to były trzy najlepsze mecze naszej reprezentacji od lat . Juz tobie to napisałem, ja jestem realista ,a nie fantastą. Ty nawet fantasta nie jestes tylko zwyczajnie z innej planety,albo pierwsze mecze jakie oglądałeś to właśnie te trzy podczas euro .

Kurde człowieku ja rozumiem, że nasza reprezentacja nigdy nic nie wygrała i możemy mieć niskie wymagania ale żeby po 3 meczach (2 remisy i jedna porażka) być zadowolonym to naprawdę trzeba mieć niskie wymagania.

- mecz z Grecją - wygrywamy 1:0, mamy jednego więcej. Grecy nas cisną w 10, doprowadzają do wyrównania i mają rzut karny, który udało się Tytoniowi obronić. Cisną nas do końca. To jest dobry mecz?

- mecz z Rosją - wyrównany. Mogła wygrać zarówno jedna jak i druga drużyna.

- mecz z Czechami - dopóki Czechom pasował remis to był remis. Jak zobaczyli, że muszą wygrać zaczęli nas cisnąć i spokojnie wygrali. Przypominam, że do awansu musieliśmy wygrać.

W 3 meczach strzelamy 2 bramki! Ty jesteś z czegoś takiego zadowolony? Że nie udało nam się wyjść ze zdecydowanie najsłabszej grupy?

Zresztą mieliśmy znacznie lepsze mecze w ostatnich latach. Na MŚ 2002 roku awansowali wygrywając pewnie grupę. Następne eliminacje to samo. Później zwycięstwo z Portugalią u siebie i remis na wyjeździe. Wygrane z Czechami (z osobowo lepszym składem niż teraz). To jakim cudem to są najlepsze mecze? Piłki oglądam zdecydowanie więcej od Ciebie (bo Ty w tym sezonie obejrzałeś tylko kilka). Jak chcesz to puść sobie powtórki meczów i podziwiaj tą najlepszą grę. Powodzenia.

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności