Skocz do zawartości

Jutro WIELKI mecz Polska-Czechy

PORTAL PRACASTALA.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety ciężko im w większości przypadków nie przyznać racji. Smuda jest odpowiedzialny za ten blamaż w 90%

A jak dzisiaj czytam, że wg niego nie było źle bo nie przegraliśmy przecież 4 czy 5:0 to nie wiem śmiać się czy płakać :)

Zastanawiam się, za co ten człowiek tak naprawdę brał kolosalne pieniądze... Nie było źle? Oczywiście, że było źle! Porównajcie sobie pieniądze dla Smudy i naszych piłkarzy z o wiele niższymi zarobkami choćby siatkarzy i szczypiornistów (którzy odnoszą i odnosili spore sukcesy) i ich trenerów. Reprezentacja pochłania grube miliony i jaki jest efekt? Grecka tragedia, ruskie pierogi i czeski film...

No ale to akurat wynika z praw rynkowych i potencjału danego sportu. Jeżeli siatkówka i piłka ręczna byłyby tak medialne i były w stanie zarobić takie pieniądze to oni by więcej zarabiali. Tak czy inaczej Smuda zarabiał pieniądze niewyobrażalne a spartaczył ją niesamowicie.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie reprezentacja pochłania pieniądze a związek PZPN, przecież tak samo było z Małyszem, Siatkarzami czy piłką ręczną zanim ktoś nie zbudował z niczego potęgi to nie było pieniędzy, sponsorów, ani transmisji w tv, winę nie ponosi tylko Smuda, i tutaj trzeba sobie uświadomić jedno byliśmy najsłabszą drużyną na Euro, do tego nie przeszliśmy przez eliminację, więc nie odczuwaliśmy presji, a 90% piłkarzy wykorzystuje reprezentację, do tego by "dorobić" ( i to bardzo duże pieniądze) i wypromować się za granicę, lub podwyższyć kontrakt w klubie

a za samą Biedronkę dostał 1,6 mln

nie wiem tylko czy posiadamy obecnie dobrego trenera( co jak co lata doświadczeń pomimo "matury" ), gdyż takiego nie zauważam(tak wiem Fornalik i Probierz ale to arena międzynarodowa, pamiętajmy, co Smuda robił z Widzewem, Legią, Lechem.., jeżeli dwaj poprzedni się sprawdzą, to jak najbardziej jestem za nimi)

błędem jest natomiast zatrudnienie Skroży którego zwolnią jak Bońka, po chwili..

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@Trotyl, ale wlasnie nic sie nie stało. Na ironię stało by się jak byśmy wyszli w końcu z grupy, a tak, nic sę nie stało. Czekamy na eliminacje mistrzostw świata. Może będziemy w nich grać i w końcu coś się stanie? Jako naiwny kibic, będe dalej w to wierzył i trzymał z kadrą jak wygrywa i jak przegrywa.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nic się nie stało? Stało się, stało. Zero wygranych, ale to wie każdy. Po pierwszym meczu fatalną kondycję zrzucano na dach stadionu. Po trzecim meczu nie ma już chyba na co zrzucać odpowiedzialności. Śmiesznie będzie jeśli smuta zostanie na stanowisku. No tak... eliminacje do MŚ, a trafiliśmy przecież na "grupę śmierci" :hi:

Anglia

Czarnogóra

Ukraina

Polska

Mołdawia

San Marino

Będzie lepiej, jeżeli skończą i nigdy już nie beda mogły wrócić i to nie chodzi o tylko o trenera. Dla mnie, byc może źle myslę, nawalił cały sztab. O PZPNie nie chce pisac, bo to do odstrzału jest od wielu lat :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dobry moment na wprowadzenie komisarycznego zarządu PZPN. Do MŚ i tak się pewnie nie zakwalifikują, więc niech sobie UEFA/FIFA straszą zawieszeniem reprezentacji PL w MŚ. Teraz jest naprawdę dobry czas na zmiany i rozburdelowanie tego burdelu.

Edycja: Literówka

Dobry moment na wprowadzenie komisarycznego zarządu PZPN. Do MŚ i tak się pewnie nie zakwalifikują, więc niech sobie UEFA/FIFA straszą zawieszeniem reprezentacji PL w MŚ. Teraz jest naprawdę dobry czas na zmiany o rozburdelowanie tego burdelu.

Popieram w 100%... Im wcześniej tym lepiej! :hi:

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Nie ma szkolenia, nikt nie odkrywa talentów. Jak na tak liczny naród kilku przypadkowych Lewandowskich zawsze się znajdzie. Po co szkolić jak i tak wszystko z góry jest wiadome w naszej lidze :hi:

Pamiętam jak przez mgłę mecz na IO 92, czas chyba sobie odświeżyć pamięć - https://www.youtube.com/watch?v=pV9E1GAdQbQ :)

PS przez te 20 lat - nawet przypadkiem niczego w piłce nie osiągneliśmy.

nihil fit sine causa

Anglia (6), Czarnogóra (50), Ukraina(52), oraz boję się, że Mołdawia (dość duży awans, pamiętajmy że w eliminacjach wygrała z Finlandią 2:0, porażka z Holandią 1:0) są poza naszym zasięgiem, a nerwy z San Marino już kiedyś mieliśmy :hi: ( w nawiasie ranking Fifa) my jesteśmy na 62 pozycji...

jestem patriotą i kibicem, ale trzeba się szykować z młodymi piłkarzami na Euro 2016 u ruskich, tak jak kiedyś, wziąć młodych chłopaków co z dumą i sercem będą przez 3 lata dostawać w tyłek, ale nauczą się grać, i znać na pamięć, a nie co 3 mecz inny skład

czy ja wiem czy nic, cieszyłem się z rozwalenia Portugalczyków, pięknie grał Ebi..

https://www.youtube.com/watch?v=uD8vN-eAuYY

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Będzie lepiej, jeżeli skończą i nigdy już nie beda mogły wrócić i to nie chodzi o tylko o trenera. Dla mnie, byc może źle myslę, nawalił cały sztab. O PZPNie nie chce pisac, bo to do odstrzału jest od wielu lat :]
Dobry moment na wprowadzenie komisarycznego zarządu PZPN. Do MŚ i tak się pewnie nie zakwalifikują, więc niech sobie UEFA/FIFA straszą zawieszeniem reprezentacji PL w MŚ. Teraz jest naprawdę dobry czas na zmiany o rozburdelowanie tego burdelu.

Otóż to. Ile można patrzeć na to kółko wzajemnej adoracji przesiąknięte do cna PRL?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności