Skocz do zawartości

Nowy Katalog QLWeb

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłbyś coś zrobić, żeby ten katalog wyglądał lepiej (jakiś miły dla oka TOP, kolor itp)

Chyba, że zrobiłeś katalog dla samego zrobienia. ;)

Nie działa pobieranie z META (testowałem na różnych adresach url)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Masz rację to na razie próba - czy ludzie w ogóle będa zainteresowani kolejnym qlwebem.

Obiecuję że zrobie do niego grafikę w przyszlym tygodniu i podam jeszcze raz na forum. Pozdrawiam

Jeżeli na serwerze masz taką możliwość to pomyśl o zastosowaniu mod-rewrite w adresach.

<META NAME="Description" CONTENT="">
<meta NAME="Keywords" content="">

Uzupełnij sobie opisy. Brakuje kategorii głównej INTERNET

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

W sumnie nie wiem czemu nie dziala pobieranie z meta.

Skrypt zainstalowalem poprawnie.

Sprawa jest taka że mnie dzialalo, pozniej choc nic nie zmienialem samo przestalo.

Ktoś wie co może być przyczyną. Bo jak znam życie to wszystko samo z siebie się psuje, ale nigdy nie naprawia. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności