Skocz do zawartości

Dostałem filtr?

saddler

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu zainteresowałem się pozycjonowaniem, zaczełem sporo o tym czytać i postanowiłem spróbować z jedną stroną klienta.

Przepraszam ale nie mogłem :)

Z czego nie mogłeś? bo nie rozumiem? ;)

Pozycjonowaniem w sumie sie nie zajmuje, a skoro dostałem zamówieine na strone od znajomego który chciał pozycjonować banalną fraze, to uznałem że warto spróbować...

Bo ponoć wsyzstkiego trzeba w życiu spróbowac

Przykład. Nagle naszła Cię ochota na rozbicie nowego samochodu. Przypominasz sobie, że sam masz taki w garażu. Mimo wszystko przyczajasz się w ogródku sąsiada i gdy ten podjeżdża na parking swoim nowym nissanem, to Ty siup do wozu i gaz do dechy. Oczywiście rozbijasz jego nowy samochód bo postanowiłeś spróbować jak to jest. Powstaje pytanie, dlaczego nie zrobiłeś tego swoim nowym wozem?

A tak na poważnie to rozśmieszyło mnie trochę to zdanie. Nigdy nic się nie testuje na stronach klientów. Jeżeli chciałeś pomóc znajomemu, to mogłeś zarejestrować domenę i na niej spróbować. Później dałbyś 301 na stronę klienta i po sprawie.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności