Skocz do zawartości

3 miesiące pozycjonowania gratis - warto?

fidley

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę, ze automatami lecą i na zapleczach zapinać linki stronek na 3 miechy to się nie opłaca. Jadą XR, SB i mniejszymi...

Jak efekt jest to proponują umowę, jak nie to baj. To jest dobra metoda na wyłowienie klienta, którego słowa kluczowe nie wymagają strasznych nakładów.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

To jak i czym robią to tylko Wasze domysły - dla mnie ważniejszą rzeczą jest, że wątkodawca chce pójść do salonu na jazdę próbną i pojechać na wycieczkę do Paryża ;) a na dodatek jeszcze sam chce "rzeźbić" równolegle w temacie ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wątkodawca chce pójść do salonu na jazdę próbną i pojechać na wycieczkę do Paryża ;)

Są siebie warci- jeden sprzedaje coś z hasłem "za darmo" a drugi chce to mieć coś za darmo. Jaka oferta taki klient. Od lat wykonuję usługi i niczego nie robię za darmo.

Grupony i spece "za darmo" tylko psują rynek. Klient musi wiedzieć, że jakość kosztuje. Nie można jej "kupić" za połowę ceny czy dostać za darmo. Usług nie powinno się tak promować. No, ale ponoć żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś naciąga to znajdzie się ktoś kto da się naciągnąć ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To jak i czym robią to tylko Wasze domysły - dla mnie ważniejszą rzeczą jest, że wątkodawca chce pójść do salonu na jazdę próbną i pojechać na wycieczkę do Paryża ;) a na dodatek jeszcze sam chce "rzeźbić" równolegle w temacie ....

Stronę pozycjonuję cały czas i nie zamierzam przestawać ze względu na ofertę darmowego pozycjonowania jednej z firm, bo niby dlaczego? A co do Twojego porównania - jeśli salon daje Ci samochód do testów na 3 miechy to co złego w tym że pojedziesz nim do Paryża? Odnoszę wrażenie, że co niektórzy których to tak bardzo oburza to pracownicy firm które właśnie takie oferty proponują...

Stronę pozycjonuję cały czas i nie zamierzam przestawać ze względu na ofertę darmowego pozycjonowania jednej z firm, bo niby dlaczego? A co do Twojego porównania - jeśli salon daje Ci samochód do testów na 3 miechy to co złego w tym że pojedziesz nim do Paryża? Odnoszę wrażenie, że co niektórzy których to tak bardzo oburza to pracownicy firm które właśnie takie oferty proponują...

Niby nic złego , jeżeli jestem zdecydowany na zakup a nie tylko na 3miesięczną przejażdżkę ;) , co do własnoręcznego rzeźbienia przez klientów to cóż ja mam w umowie jasno sprecyzowane relacje z klientem - jak coś robi bez konsultacji sam to "astalavista bejbe" + zwrot poniesionych nakładów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Według mnie to zwykły chwyt marketingowy i tyle, nie ma nic za darmo ;) lecą na ilość a nie na jakość, nałapią klientów a potem będą ich pozycjonować "po łebkach", do tego umowa pewnie taka, że wpakujesz się na minę, tyle w temacie.

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Niby nic złego , jeżeli jestem zdecydowany na zakup a nie tylko na 3miesięczną przejażdżkę :D

Firmy oferujące takie rzeczy wiedzą co robią. Przy dobrej ofercie/towarze wychodzi się na plus.

A ci co nie kupią, to po prostu koszt pozyskania klienta i już.

Ja przed kupnem samochodu dostałem go na cały weekend, po to abym mógł pojechać w długą trasę (kilkaset kilometrów) a tylko powiedziałem, że może kupię ;)

M

Ps. I kupiłem ;)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności