Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domeny -pytanie- pomoc

Blanko85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z racji tego ze jestem zielony w tych sprawach i nieznam sie na tym, nie mam pojecia czy jest to prawda czy nie, chciałbym zapytac na forum specjalistów. Moj pozycjoner po pytaniach dlaczego tak słabo idzie pozycjonowanie strony odpowiedział mi tak:

"Niestety mamy pecha z Pańską domeną, bo zanim domena zdążyła się pojawić wysoko załapała się na największą zmianę w algorytmie Google ostatnich lat

Czy dopuszcza Pan opcje zarejestrowania nowej domeny i przeniesienia na nią sklepu? Ta opcja dałaby dużo szybszy wynik, wiele osób twierdzi, że strony które spadły po ostatniej zmianie są nie do przywrócenia. "

prosze mi napisac czy to jest prawda z tym algorytmem czy tylko mydlenie oczy. Dodam ze sklep jest pozycjonowany od lutego 2012r. Boje sie zmieniac domeny bo to jednak juz 4 miesiace.. a teraz znowu od zera bym zaczał.. prosze o rady co zrobic czy pozyconer mowi prawde czy warto zmieniac domene?

Mówił prawdę, była duża zmiana, niezależąca od niego.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jeśli pozycjoner chce kupowac nową domenę i robić przekierowanie to lepiej go zmienić... wyzwaniem jest zrobić wszystko ponownie i porządnie za kasę, którą musi sam wyłożyć.... taka naga prawda.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Algorytm nie uderzył w pozycjonerów tylko w spamerów . Między pozycjonerem ,a spamerem jest olbrzymia róznica .

oj tam oj tam :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Problem rozwiązany :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

strony które spadły po ostatniej zmianie są nie do przywrócenia

A o tym co powiecie? Bo też mnie ten problem dotknął...

Pierdo*enie o (_._) maryny. 2 tygodnie "walki" i strona wróciła na swoje miejsce.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Algorytm nie uderzył w pozycjonerów tylko w spamerów .

Koko, bez urazy ale co Ciebie uderzyło ? :)

Pierdo*enie o (_._) maryny. 2 tygodnie "walki" i strona wróciła na swoje miejsce.

No nie tak hop siup czasami ... Teraz muszę posprzątać po jednym takim "tanim, bezpiecznym, skutecznym efekciarzem" - przyłożył rumakiem i scrapem kilka tyś gównianych linków (i to na strone głowną tylko) bez przekierowania . Poradził klientowi zrobienie 301 na www jako panaceum ... :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Dało się domeny po pingwinie powyciągać, jak pisze mcmagik, w 2 tygodnie dało radę.

Dało się domeny po pingwinie powyciągać, jak pisze mcmagik, w 2 tygodnie dało radę.

to nie wyciąganie po pingwinie, to kosmetyka :) ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zgadza się, u mnie to dotyczyło stron, które poleciały o ileś miejsc, ale nadal w TOP100 były.

W sumie z konkretów dowiedzieliśmy się tylko, że "słabo idzie" pozycjonowanie.

Czy słąbo oznacza 99 pozycję czy 3 tego nie wiemy.

Nie wiemy na jakie słowa chce kolega dźwignąć sklep.

Za to wiemy już, że:

.

Algorytm nie uderzył w pozycjonerów tylko w spamerów

no i

Między pozycjonerem ,a spamerem jest olbrzymia róznica .

a po resztę zapraszam na www.wróżenie_z_fusów.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności