Skocz do zawartości

Spis katalogow z przyjaznymi urlami

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

I dodam, że mój spis katalogów zawiera tylko katalogi SEO, czyli linki z przyjaznymi urlami.

Mar nie jest tak do konca. Jednym z paru przykladow jest np. https://www.katalog.obcasy.pl.

Wlasnie przygotowuje sie do duzego update-u spisu na www.seofriendly.pl i czesc katalogow albo przestala istniec albo zmienila domeny, nie mowiac o tych ktore zaprzestaly dodawania stron do odwolania.

pozdrawiam,

L.

Mar nie jest tak do konca. Jednym z paru przykladow jest np. https://www.katalog.obcasy.pl.

Wlasnie przygotowuje sie do duzego update-u spisu na www.seofriendly.pl i czesc katalogow albo przestala istniec albo zmienila domeny, nie mowiac o tych ktore zaprzestaly dodawania stron do odwolania.

Dziękuję, za zgłoszenie... już zaraz poprawiam. Ja dzięki możliwości zgłaszania raportów, katalog aktualizuje kilkarazy dziennie, polecam coś takiego bardzo przydatne...

Ponadto, przynajmniej raz w tygodniu "przechodzę" spis od początku do końca, co pozwala mi samemu ocenic co działa a co nie. I mam już kilkanaście katalogów, które "przygrywają w kulki" a dokładniej wpisu można dodawać, wszystko OK, ale te wpisy się nigdy nie pojawiają, tz. katalogi opuszczone. W przygotowaniu, jestem wiekszego usprawnienia rapotowania, bo aktualnie wszystko idzie na maila, a to sporo pracy, zamierzam to przeucic na bazę.

EDIT: Opisany przez Ciebie katalog ma linki bezposrednie, choć bez anchora, hmm taki też można nazwac SEO?

Pozdrawam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To ja wywalam swoj na www.seo.net.pl i zajme sie tylko ustalaniem rankingw. :|

Hmm, pierwszy raz widzę Twoja stronę, kiedys korzystałem z www.freeman.org.pl i była bardzo podobna do Twojej, czy to jakiś skrypt?

EDIT:

Fajne ikonki w spisie katalogów, szybko obrazują parametry katalogu, próbowałem kiedyś też wrzucać graficzne elementy, ale to spowalniało spis :| Hmm, może kiedyś pwrócą.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To ja wywalam swoj na www.seo.net.pl i zajme sie tylko ustalaniem rankingw. :|

Hmm, pierwszy raz widzę Twoja stronę, kiedys korzystałem z www.freeman.org.pl i była bardzo podobna do Twojej, czy to jakiś skrypt?

Mar.

Na freeman.org.pl tez moje dzieło :) ...początki . Ale tam strąciłem dostęp do serwera i domeny. Skrypt sie kreci bez opieki od świat :).

Dziękuję, za zgłoszenie... już zaraz poprawiam. Ja dzięki możliwości zgłaszania raportów, katalog aktualizuje kilkarazy dziennie, polecam coś takiego bardzo przydatne...

Zapewne ale ja i php to hmm moze zmienmy temat... :D

Ja przynajmniej raz w msc przechodze dokladnie przez kazdy rowniez zagladajac w regulamin bo jak sie okazuje czesc zmienia reguly gry w trakcie co jest naturalne. Czesc rowniez zmienila domeny i sa przekierowania ale efektywnie jest inny PR. Jak chcesz moge ci zawsze cos przeslac co znalazlam i co warto zupdatowac u siebie ;)

pozdrawiam,

L.

Jak chcesz moge ci zawsze cos przeslac co znalazlam i co warto zupdatowac u siebie zeby.GIF

Tak jak najbardziej, będzie mi łatwiej utrzymac porządek...

uktaualnienie na https://spis.mar.az.pl i w i

..ja nie mam w swoim spisie infromacji o mod-rewrite :) Mod, oznacza moderowany, choć dobrze wiedzieć, że masz teraz przyjazne urle.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności