Skocz do zawartości

Adwords bardzo wysokie prognozy CPC na obojętnie jakie słowo

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Bez względu co nie wpiszę w prognozę odwiedzin pokazuje mi minimalny CPC powyżej 12 zł, nawet jak wpiszę totalnie bezsensowne hasło. Miał ktoś z czymś podobnym do czynienia? Coś gdzieś przez przypadek przestawiłem?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Nie wiem w jaki magiczny sposób Ty sprawdzasz bo sprawdzając prognozy ilości wejść masz dwie opcje do ustawienia

1. maksymalne CPC

2. budżet dzienny

i możesz określić z góry obydwa te parametry , tak więc jeżeli dasz max CPC 1 zł a budżet dzienny na 50 zł to skąd dostajesz tak wysoki CPC ?

Tak w ogóle to jak Ty to sprawdzasz ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

w prognozie odwiedzin

wcześniej powiedzmy było tak w prognozach

fraza A - 12-15 klików, max CPC stawka 0,55 groszy

fraza B - 28-35 klików, max CPC stawka 0,75 groszy

teraz obojętnie czego nie wstawię we frazę to minimalny CPC do kliku pokazuje mi 12 zł

nawet jak wpisuję frazę całkowicie bez konkurencji to muszę zapłacić 12,01 zł za klik :D

Nie wiem jak Ty to robisz , poniżej masz dla frazy kredyty ustawione max CPC 50 groszy

prognozac.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właśnie wiem. Do tej pory tak miałem :unknw:. Teraz muszę podać około 20 zł żeby w prognozie mieć chociaż 1 kliknięcie. Dlatego pytam czy ktoś się z czymś takim spotkał :)

edit. dla jasności u mnie prognoza na "kredyt" czy "mycie okien w Pszczynie" zaczyna się od 12 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności