Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog

Huggo

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem domenę i postanowiłem postawić seokatalog.

Chętnych zapraszam do dodawania wpisów unikalnych może być synonimizowany ale jakoś wmiarę inteligentnie.

Domenę zaczynam linkować już powoli: Darmowy Seokatalog. Nie przyjmuję tematyk: warez, erotyka, hazart.

Za nieunikalną treść blokuję odrazu stronę. Regulaminu nie ma, ale jeśli będą spełnione powyższe warunki to na pewno zaakceptuje. Moderacja do 24h.

Kody GOLD:

huggo1

huggo2

huggo3

@Huggo

Mam zatrudnić wróżkę, która wywróży mi powód odrzucenia wpisu? ;)

Jak mam 1tysiąc do zaakceptowania wpisów co tydzień to już mam dość zaznaczania dodatkowego pola spam we wszystkich praktycznie wpisach.

Nie będę marnować czas jak nie potrafi ktoś dodać coś unikalnego lub wmiare przyzwoicie napisanego.

Więc sory, ale nie zaznaczam powodów bo nie mam zamiaru marnować na to czas przy tylu katalogach co mam.

@Huggo

Mam zatrudnić wróżkę, która wywróży mi powód odrzucenia wpisu? ;)

Jak mam 1tysiąc do zaakceptowania wpisów co tydzień to już mam dość zaznaczania dodatkowego pola spam we wszystkich praktycznie wpisach.

Nie będę marnować czas jak nie potrafi ktoś dodać coś unikalnego lub wmiare przyzwoicie napisanego.

Więc sory, ale nie zaznaczam powodów bo nie mam zamiaru marnować na to czas przy tylu katalogach co mam.

Na pewno chcesz mnie pouczać w kwestiach poprawnej polszczyzny i "przyzwoicie napisanych" tekstów?

Dziwne, bo właśnie dostałem maila z usunięciem wpisu z unikalnym teksem, nie żadne synonimy.

Dokładnie taka sama sytuacja...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Skoro chcesz unikalnych opisów to po co pobierasz dane z z meta description?

Swoją drogą można by ustawić dynamiczny znacznik description w nagłówku, który generowałby unikalny opis do katalogów, które pobierają meta dane. Jak strona "wyczuje", że jest odczytywana przez skrypt katalogu to zamiast standardowego description wstawia ten unikalny przygotowany specjalnie pod katalogi.

Nie mam tylko pomysłu na to jak wyczaić, że to skrypt katalogu ;)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności