Skocz do zawartości

Live PR - wtyczka

Michal Borek

Rekomendowane odpowiedzi

Co w ogóle sądzicie o samym prognozowaniu PR, czy jest to możliwe? A jeżeli tak to jak te prognozy są dokładne.

Lepsze jest wróżenie z fusów, możesz sobie oszacować swój PR na podstawie doświadczenia stron które miałeś i o których wiesz wszystko czyli ile czego gdzie i kiedy dodałeś. Tak możesz zrobić dla pewnego PR zazwyczaj 4, oszacowanie kiedy będziesz miał PR5 to już trudniejsza sprawa, a o PR6 i więcej szkoda gadać.

Takie jest moje zdanie aczkolwiek duża liczba "pozycjonerów" z tego forum się ze mną nie zgodzi :)

O plugine nie wiem.

Co do Live Page Rank to niwiem czemu sie przyjęło ze to prognozowany PR (najwyżej ze przyjmiemy GToolBar PR za aktualny :)).

Tak zwany Live Page Rank IMHO jest rzeczywistym PR który zwraca Google przy odpowiednim zapytaniu. Co ciekawe nazywa go wtedy nie PR tylko KR.

Sprawdzić KR swojej strony i KR BL na nia możesz na www.seo.net.pl

co mysle o future pr ? :) hmm tyle ze sam moge wylosowac liczbe od 1 do 10 i bedzie podobne prawdopodobienstwo :)

o wtyczce nic nie wiem ale przeciez jest google toolbar i tam masz pr prawdziwy wiec wybor nalezy do ciebie :)

Czy spotkaliście się z wtyczką do FF o nazwie Live Page Rank?
Miałeś na myśli oczywiście rozszerzenie które jest tutaj.
Wtyczka niby ma prognozować PR strony.

Zastanawiam się ile w tym jest prawdy, a ile mitu :]Co w ogóle sądzicie o samym prognozowaniu PR, czy jest to możliwe? A jeżeli tak to jak te prognozy są dokładne.

Tak samo jak strony które mają to robić (i chyba mechanizm ten sam). Myślę, że wolę czytać senniki, to jakby mi bliższe, sprawdzalność może troszkę mniejsza (zgadnąć jedną z 10 liczb przy założeniu, że niewiele się różni od pewnej danej liczby jest dość łatwo).

a ja sobnie zainstalowalem tą wtyczke i podnosi mnie ona na duchu ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności