Skocz do zawartości

[wspólpraca]

jarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam współpracownika (krwiożerczego kapitalisty), który świetnie zna się na marketingu internetowym, ale nie koniecznie (bądź wcale) na technologiach webowych. Chciałbym zrobić coś dużego na polskim (może i światowym) rynku wymiany plików/dysków internetowych (jak zwał tak zwał).

Ze swojej strony mam do zaoferowania system wymiany plików.

Pokrótce go omówię – system składa się z dwóch części:

1) menadżer – w zasadzie nic nadzwyczajnego, jest to odpowiednio przystosowany darmowy skrypt.

2) Cześć zajmująca się przechowywaniem plików – ten system jest złożony, jego stworzenie i przetestowanie zajęło mi blisko rok, pliki mogą być trzymane w najdziwniejszych miejscach - na kontach ftp, na serwisach uploadu zdjęć (np. imageshack), na twitterze, na kontach pocztowych, kontach hostingowych, forach dyskusyjnych itp.

Po co takie kombinacje? Po to aby można było za darmo przechowywać nieograniczone ilości danych. Podejście wydaje się szalone, początkowo miałem obawy czy będzie działać prawidłowo, jednak po kilku miesiącach testów okazuje się że system działa świetnie!

Skrypt do wglądu pod adresem www.moje-pliki.pl

W porównaniu do konkurencji mogę zapewnić lepszą technologię, niestety w dziedzinie marketingu popełniam błędy (zbyt dużo altruizmu) dlaczego szukam kogoś kto będzie potrafił stworzyć i wdrożyć model biznesowy który dobrze wpasuje się w realia rynkowe.

Szukam osoby gotowej zająć się wszystkim za wyjątkiem programowania i obsługi klientów. Gotowość partycypowania w kosztach początkowego funkcjonowania biznesu będzie mile widziana.

Odpowiedzi wyprzedzające:

- Tak, jestem skłonny podpisać umowę o współpracy.

- Mam 25 lat.

Kontakt:

Gadu-gadu: 514465

Telefon: 798-168-530

e-mail: moje.pliki.pl@gmail.com

Jestem z trójmiasta jeśli robi to jakąś różnicę :-]

Jeśli masz zamiar zwracać mi głowę, albo nie masz ukończonych ~20 lat, albo z natury jesteś bierny, to zapraszam Cię do nie kontaktowania się ze mną :-]

Załączam serdeczne pozdrowienia.

Mateusz Jarzewski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności