Skocz do zawartości

Tablet?

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka! ;)

Potrzebuję przenośnego kompa z wifi - coś jak obecne tablety. Głównie potrzebne mi to jest do korzystania z prostej strony www w firmie, na której koordynuje się zadania i ich realizację. Chodzi o to, żeby jedna osoba była w stanie przejść po całej firmie i skoordynować działania poszczególnych działów.

Musi to mieć niezły ekran, wifi i żeby od razu się nie porysowało... ;) Czy z windą są takie czy tylko jakieś tam androidy itp? Boję się trochę tych nowych systemów, bo windę każdy ma w palcu a nowości - jak to nowości...

Polecicie coś niedrogiego? Na Allegro widziałem takie cuda za ok. 600 zeta. Opłaca się?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

chyba najlepiej tobie kupić netbook. A jeśli chcesz tablet z Windows zaczekaj do jesieni MS zaprezentuje swój tablet z Windowsem, podejrzewam że tani nie będzie.

Jeśli chcesz na androidzie 4.0+ to kup sobie prosto z Chin, taki tablet 10.1 calowy można kupić z przesyłka już ot 130 USD

Odstrasza mnie trochę to, że na takim Androidzie pewnie jest milion aplikacji, które nie są potrzebne wcale a MUSZĄ być na tablecie, bo producent sobie to wymyślił.

Android to dobry system?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Android to dobry system?

W telefonie to najlepszy system jaki miałem. Telefon bez androida dla mnie? Nie wyobrażam sobie... ;)

Tablet - nie posiadam więc dużo na ten temat nie napiszę.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zgadza się, ICS (czyli Android 4.0) jest pierwszą wersją która nadaje się na tablety. Jak będziesz kupować to patrz na parametry, bo procek 1GHz i 512MB RAM to ma standardowy telefon. ;)

Miałem taki dylemat jakiś rok temu.

Nie zdecydowałem się na tablet+androida, kupiłem netbooka (Asus Lamborgini VX6) z Windowsem i muszę przyznać, że nie żałuję. W międzyczasie okazało się, że poza zarządzaniem przez WWW przydają się inne funkcje, które ma Windows, a niekoniecznie ma Android. Dodatkowo zaoszczędziłem czas na nauce Androida. Pewnie jest wielu zwoleników zakupu tańszego netbooka, ale ja nie żałuję, bo sprzęt się rzeczywiście sprawdza.

Tak czy inaczej, polecałbym jednak coś z Windowsem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności