Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przekierowanie w hosts można zrobić, pzry odpalenie CS on modyfukuje host w taki spoosb ze zamiast na de-captcher soft trafia na localhost, wiec zrob identyczne przekierowanie tylko zamiast zamiast IP localhosta daj IP VPSa na jakim masz CS

Virusek, odezwij się na email, adach44 tomek dobzre prawi tylko takim sposobem można uzyskać najlepsza akceptacje. Jeśli jechać z listy gdzie katalogi są posortowane po krajach wtedy lepiej robić opisy w języku katalogu oczywiście.

Nie zapominajcie o używanie proxy, najtaniej w ProxyMarket.pl wychodzi. Bo admini często banują IP

witam,

kupione przez refa, czy ja otrzymam soft emailem ?

Virusek pisze że czeka na soft, a ja juz dostałem dane (login i password) wraz z info że mam pobrać triala i aktywować,

(Enter the login ID and password into SliQ Submitter's registration dialog

in order to unlock your trial copy.)

- chyba że coś zle zrozumałem.

również polecam ten soft, na jakiejś liście, chyba podobnej do MaxPan'a, wygrzebanej z jakiegoś forum (ok 2500katalogów) po 2 tygodniach mam ok 700 dodanych wpisów, najpierw jade OCR'em sliq'a, potem Captcha Sniperem x2 , a na samym końcu deathbycaptcha ;)

no i warto napisać sobie skrypt do szukania swoich wpisów, żeby je jakoś podlinkować dodatkowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności