Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Obecna wersja skryptu posiada już wyszukiwanie wpisów czy nadal trzeba to robić samemu?

Rozumiem, że licencja "Permanently unlock" jest dożywotnia i za updaty na wyższe wersje (z 3 na 4) dopłaca się. Ale czy po takiej dopłacie wersje 4 będę miał na licencji "Permanently unlock" czy muszę od nowa kupować "Permanently unlock" dla wersji 4?

wpisy wyszukuje tak jak i w poprzednich wersjach w zależności od wersji skryptu katalogu ale robi to przez wyszukiwarkę, tylko linki wyglądają po innemu, na resztę pytań najlepiej napis do autora, odpisuje dość szybko.

Nikt dokładnie nie wie co będzie jak wyjdzie nowa wersja i jakie będzie funkcje posiadać. Na razie update macie darmowe.

listę wysłałem na PW ale nie kupiłeś sliqsubmitter z mojego refa (statystyki nie kłamią, nie usunąłeś cząsteczek przed zakupem, a opisywałem już to w tym temacie). Ostatni raz robię taki wyjątek.wyczuwam podpuchę, ale już tak będzie :D EOT

MaxPan bardzo Cie przepraszam. Tak czułem, że coś jest nie tak, gdy mi zniknął twój refferal po przejściu na stronę sales. Będę Ci to w stanie wynagrodzić. Ta kopia była dla mnie. W tym tygodniu zakupię jeszcze jedną dla firmy, w której jestem podwykonawcą. Postaram się w tym przypadku tego nie schrzanić. Poza tym już go testuję i myślę, że za 3 miesiące pójdzie permament unlock, więc wtedy też Ci nie zapomnę dzisiejszego czynu. Dziękuję. Poszukam informacji, jak prawidłowo dokonać zakupu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności