Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.sliqsubmitter.com/sliq-submitter-help/setting_up_a_proxy.htm

psiałem o tym w temacie dla Sliqsubmittera najlepiej mieć VPN lub prywatne proxy, publiczne proxy nie nadają się dla postowania skuteczność będzie tragiczna po drugie i tak oni są przelotowe, dla tego autor i nie udostępnił takiej opcji listy TXT, bo było by to i tak bez sensu.

Napisze jeszcze raz publiczne proxy do harwestwoania, prywatne do prostowania jeśli chcecie mieć jakieś sensowne rezultaty i wasze IP nie zostało zbanowane w większości katalogów i nie znalazło się na spam-listach. Wyjątkiem są softy typu XR lub XseoN które posiadają zaawansowane narzędzia do harwestowania i ciągłego testowania ( to bardzow azne bo proxy często zmieniają typ) proxy przez odpowiednie zewnętrzne skrypty, a i tak skuteczność może być i 80% mniejsza. Wiec dajcie już sobie spokój z darmowymi proxy jeśli chcecie mieć skuteczne prostowanie, natomiast do harwestu jak najbardziej się nadają i tu macie ogromny wybór Proxymarket, USM, XseoN XPCP, Proxy Fire, Proxy goblin itd.

• 2 tygodnie później...

Ok jeszcze raz napisze, ale już pisałem tym i to nie jeden raz. Katalogi PHPld w większości nie są AA wiec skuteczność w dużej mierze zalezę od ciebie, od jakości tekstów, jakości strony docelowej, poprawności dobranej kategorii. Ta lista co daje jest dla tego podzielona żeby teksty dawać w języku katalogu , również kategorie tzreba dobierać. Wiec powiedz mi jak ja mogę określić skuteczność? Znając życie dasz tekst angielski z translatora Googla, to nic dobrego nie wróże.

Wiec tak jak opisałem nie mogę odpowiedzieć na twoje pytanie bo nie znam na ile jesteś zaawansowanym użytkownikiem, i na ile dobrze potrafisz zgłaszać stronę do katalogów w różnych jerzykach.

Ja na przykład mapę kategorii do głównych wersji jerzykowych katalogów PHPld robiłem chyba z 4 h tak żeby to miało "ręce i nogi", przygotowanie opisów w różnych wersjach jerzykowych tez zajmuje czas, wiec skad ja wiem na ile ty będziesz to robić prawidłowo żeby określić czy administrator katalogów to coś zaakceptuje???

Hi, własnie kupiłem z Twojego refa "Sliqq'a" - możesz sprawdzić w swoich rejestrach czy mnie masz, i podeślij listę katalogów o któej wspominasz. dzięki.

Marketing Internetowy dla małych i średnich firm. https://visomedia.pl

• 2 tygodnie później...

Opinia na temat: Sliqq Submitter.

Program po skonfigurowaniu kilka opcji jest bardzo prosty w obsłudze. Nie ma co więcej pisać ;)

Ale zawsze jest jednak jakieś ale :(.

Mianowicie, nie obsługuje on Polskich literek typu: ą,ż,ł itd.

Po dodaniu artykuły z Polskimi ogonkami Sliqq Submitter wycina ogonki i wstawia treść bez ą, ż, ł itd.

Dotyczy to się najbardziej linków :(

Pytanie?

Czy można temu jakoś zaradzić?

Czy jest jakiś inny program, który działa na podobnych zasadach ale zachowuje nasze Polskie ogonki?

Program może być Polski lub zagraniczny.

Z góry dzięki za podpowiedz.

ja piszę o treści artykułów do WP , z nich są wycinane Polskie znaki.

Co Twoim zdaniem znaczy "bezzasadność ale ..." ? mam racje czy też się myle.

Jesli sie myle to napisz jak to można naprawić ?

ja piszę o treści artykułów do WP

ty piszesz "opinie" na temat SliQ Submitter czy SliQ Article Submitter ?? to po pierwsze bo chyba pomyliłeś działy

mam racje czy też się myle
mylisz się
jak to można naprawić ?

polecam poczytać sobie trocha na temat kodowania, to zrozumiesz że nic nie trzeba "naprawiać", możesz ewentualnie napisać obywatelski projekt o usunięciu polskich znaków diakrytycznych z alfabetu.

Witam,

Piszę ze względu na to, gdyż zacząłem pracę z programem "SliQ Submitter Plus" jakies 3 dni temu i chciałbym wiedzieć jaką ilość successów na daną stronę mam uznać za własny sukces. Na nie wielką listę(mowię tu o 3300 +- directories) stworzoną metodą prób i błędów z innych list mam średnio na stronę(zależy jakie categories) 2300-2500 "SUCCESS". Czy możecie się także pochwalić swoimi succesami, żebym mógł mieć porównanie, bądź proszę o odpowiedź na pytanie powyżej :)

pozdrawiam, Mask

poniżej screen jednego z wyników

2djyomq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności