Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym wyciągnąć liste adresów url na której znajduje się link do podstrony wpisów, jak da się to zrobić w programie SliQ submitter Plus ? Bo jeżeli sprawdzam live linki to one nie prowadzą bezpośrednio do podstrony mojego wpisu tylko do miejsca gdzie się on znajduje. Pytanie brzmi czy da się to wyciągnąć jakoś ?

przedstawiam na obrazku o co mi konkretnie chodzi

1z2j3nm.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No dobrze rozumiem Cię. A teraz wytłumaczę Ci co ja bym chciał uzyskać. Może ktoś będzie wiedział jak to uzyskać ?

taki link uzyskuje po zrobieniu raportu z live linków:

29ncs44.png

a taki potrzebuje, to są bezpośrednie detale mojego wpisu

wcn1br.png

mask z calym szacunkiem, ale sobie zobacz jak wyglądają poszczególne wersje PhpLD, w większości przypadków nie dąsie uzyskać taki link bo on nie istnieje, w najnowsze wersji PHPld, owszem można ( ale takich katalogów jest naprawdę parę szt). Koniec dyskusji.

W jaki sposób najlepiej jest dodawać nowe listy linków, poprzez klasyczne dodanie "add directories" czy z wyboru "advanced" oraz zaznaczenie opcji "add unrecognised directories". Jeśli dodaje z zaznaczoną tą opcją to dodaje mi większość linków. Gdy następnie zaczynam "dodawanie mojej strony już do tych linków" on mi omija wszystkie te linki, które nie mają opcji(FAST) i zostawia je jako "not visited" oraz pisze "no directories to submit". Pytam się czy tak ma być, czy ja coś źle robię ?

Witam :), mam nadzieję, że nie wyjdę na ostatnią lamę, ale nie chciałbym sknocić zakupu z refa od Maxa - baza by się przydała.

Czy wystarczy wejście z linku z jego forum i następnie "unlock your free trial copy" i zakup "permanently unlock" za 67USD przez PayPal?

Może to i głupie ale wejście przez refa niczym się różni od normalnego wejścia na stronę SliQ, a nie chciałbym czegoś sknocić...

Z góry dzięki za jakieś konkretne info ;)

Wyjście z refa niczym się nie rożni oprócz tego ze wchodzi się z innego URL, najlepiej wyczyścić cząsteczka, lub zrobić to z innego komputera z jakiego nie wchodziłeś nigdy na stronę, idealnym rozwiązaniem jest jakiś VPS z winda. Dalej napsiz do mnie na email i wszytko załatwimy. Ogólnie phpLD to skrypt który bardzo łatwo się harwestuje, ja na forum dałem podstawowe footprinty. Dla osób leniwych autor oprogramowania daje również ponad 2000 działających darmowych katalogów ( baza ciągle aktualizowana za darmo).

@Max - oczywiście że widziałem to na Twoim forum - mam i swoją bazę już pod to ;) - wyczytałem jednak, że Ty podsyłasz swoją z podziałem na wersje językowe, a na tym mi zależy bo chciałbym dobrze zacząć pracę z softem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności