Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan :) - kupione z Twojego refa, czy baza od Ciebie jeszcze aktualna? Przepraszam że może śmiecę trochę tutaj, ale PW masz zablokowane, a na GG nie odpisujesz... W razie pozytywnego rozpatrzenia mojego wniosku ;) podeślij na jatsu.adm1[at]gmail.com

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pytanie do użytkownika do użytkowanika który ma podobnie :) ważne!

Może wyjdę na głupka pytając o takie coś(bo może to być łatwe w zrobieniu, lecz tego nie znalazłem pomimo szukania).

1q4p6p.jpg

Chciałbym zapytać jak zrobić taki wygląd programu Sliq Submitter Plus. Mam tą samą wersję "Sliq Submitter Plus" a wygląda następująco, ubogo. A chciałbym mieć opcję np export categories jak na zdjeciu powyzej :) dodam iż jest to wersja 3.7.0.0

10y2b6e.jpg

Pytanie do użytkownika do użytkowanika który ma podobnie :) ważne!

Może wyjdę na głupka pytając o takie coś(bo może to być łatwe w zrobieniu, lecz tego nie znalazłem pomimo szukania).

1q4p6p.jpg

Chciałbym zapytać jak zrobić taki wygląd programu Sliq Submitter Plus. Mam tą samą wersję "Sliq Submitter Plus" a wygląda następująco, ubogo. A chciałbym mieć opcję np export categories jak na zdjeciu powyzej :) dodam iż jest to wersja 3.7.0.0

10y2b6e.jpg

Może niedowidzę ale gdzie na zdjęciu pierwszym jest "export categories"?

Nie jestem pewien ale to z górnego obrazka to menu ze starszej wersji softu a niżej to najnowsza 3.7.0.0

edit:

Jeśli masz na myśli "Export Submitter List" z obrazka numer 1 to jej odpowiednikim jest Report->Export Submission Report na drugim - o ile dobrze pamiętam :)

Możliwości programu wydają się ciekawe, a cena nie przeraża. Jednak zastanawia mnie czy warto inwestować w 10 różnych programów, każdy do innej wąskiej grupy skryptów. W tym przypadku, jeżeli kiedyś (z jakiegoś powodu) PHPld przestanie być skuteczne, bo np.: ignorowane przez Google, albo zbyt zaspamowane, to w zasadzie program jest do wyrzucenia.

@Diego

Tak, jest coś takiego, w ramach nudy poexperymentowałem z tym programem i dowiedziałem się więcej niż chciałem hehe ale dzięki za odpowiedź :) tylko zastanawia mnie jedno jeszcze. Jak usuwam katalogi to automatycznie przenosi mi je do "deleted", następnie gdy chcę zapisać listę moich wszystkich aktywnych katalogów to zapisuje mi także te usunięte. I nie da się ich usunąć na stałe. Jakieś propozycje co do tego ?

@Mask - kliknij "Choose Directories" , odznacz "Delete" zostaw "Free" i "Custom" i po kłopocie :), wszystkie które chcesz zostawić zaznacz na liście "Set to success" i ciesz się odfiltrowaną listą po eksporcie...

Po pierwszym teście :) - program rzeczywiście banalny i fajny, z mojej listy wyszło 2,5k skutecznych dodań do anglojęzycznych, czas na test innych języków ;), ale żre strasznie captche przy wstępnym sprawdzaniu list...

Małe pytanko:

- czy phpLD przyjmuje linki w treści, jeśli tak to w jakiej postaci bo nie mogłem doczytać, czy też tylko tytuł wpisu to jedyne miejsce na anchor tak, jak w niektórych seokach?

Diego naprawdę? a to co seokatalog?

https://arecan.com/articles/article-793.html

Gdyby było mozna, na pewno w tym sofcie byłoby to uwzględnione ;)

a słyszałeś o takim sofcie jak SliQ Article Submitter ??

Our article submitter comes with a range of free directories and lets you add your own WordPress, Article Dashboard, Article Friendly, Article Setup, Article MS and PHPLD directories.

@Max - robisz się dziwnie agresywny :zdziwko: (lub przynajmniej mocno sarkastyczny) wobec osób stojących niżej zaawansowaniem w branży...

Wystarczyło napisać - SliQSubmitter - NIE można linków w treści, tylko anchor w tytule.

Co do SliQArticle to sam pisałeś że jest mocno rozwojowy i nie widzę żebyś go polecał, a osobny wątek na jego temat milczy na forum od dłuuuugiego czasu.

Dodam przy okazji, żeby uważać na maila podawanego przy dodawaniu Submitterem, z opisu softu wynika, że niezbyt lubi się on z gmailem - warto popatrzeć na:

https://www.sliqsubmitter.com/email-account-details.php

Ja dałem standardowo pocztę z o2.pl i działa bez zarzutu, czy się ustawi z ssl czy bez, jednak dużo maili do potwierdzeń ląduje w spamie, więc warto przerzucać stamtąd do odebranych i można na wszelki wypadek "przejechać" je drugi raz DARMOWYM póki co "klikaczem" oferowanym z kolei na:

https://www.sliqsubmitter.com/email-link-clicker.php

1000 maili przerabia i klika w niecałe 2 min :) a może się przydać przy innych softach, bo można w nim ustawić żeby klikał w dowolne maile lub zawierające dowolne słowo, a nie tylko "confirm" i "veryfi"

Pozdrawiam miło :)

@Mask - kliknij "Choose Directories" , odznacz "Delete" zostaw "Free" i "Custom" i po kłopocie :), wszystkie które chcesz zostawić zaznacz na liście "Set to success" i ciesz się odfiltrowaną listą po eksporcie...

@seogreen Widzisz jakie to było proste :D dziękuje bardzo za trafną odpowiedź! btw, zgadzam się co do niektórych użytkowników tego forum, a tu jest coś co się do tego odnosi:

regulamin zasady ogólne B, pkt 3

3) nie wszystko, co jest oczywiste dla Ciebie, jest równie oczywiste dla innych

pozdrawiam :)

@seogreen a jak stoi u Ciebie kwestia live linkow po dodaniu do 2500 katalogow ? u mnie po dodaniu do 2900 po 2 tygodniach bylo tylko 150 :/ ponoć na efekty trzeba czekać długo, to prawda ?

a słyszałeś o takim sofcie jak SliQ Article Submitter ??

Our article submitter comes with a range of free directories and lets you add your own WordPress, Article Dashboard, Article Friendly, Article Setup, Article MS and PHPLD directories.

Jasne że słyszałem, ale ten temat dotyczy programu SliQ Submitter. A ten soft nie dodaje linków w treści - takie było pytanie.

napisałeś że w PHPLD nie da się dodać linka w treści

Nie spotkałem katalogu phpld w którym można dać linka w treści

, wiec pokazałem że się da bo PHPld taki webmini wpisy można dodawać na 2 sposoby jeśli ta opcja włączona w katalogu i nie jest to żadna tajemna wiedza, ale oczywiście innym łatwiej zadać 10 pytań jak przeczytać ze zrozumieniem przynajmniej to :

https://www.phplinkdirectory.com/

.

EOT

@Mask - pierwsze dodawania jakieś 4-5 dni temu, więc też czekam na wyniki jeszcze ;), na razie nie dodaję nowych bo muszę zakupić dobre prywatne proxy, już po 3 dodaniach bez proxy skuteczność spadła o jakieś 30%, więc na dłuższą metę bez tego się nie obejdzie...

Doradzam jeszcze dobrze dobierać kategorie - choć używam softu w opcji "Full Automat" to warto zrobić tak - nie używać opcji FAST bo szkoda czasu, wygodniej przepatrzyć na piechotę kilka katalogów phpld, z tego co widzę zdecydowana większość ma charakterystyczne i zbliżone te pozycje, więc najlepiej je sobie spisać i pogrupować i podawać w kolejności w linii: kategoria1 i podkategorie, kategoria 2 i kolejne podkategorie itd. itp. - to naprawdę bardzo zwiększa skuteczność, no i oczywiście mniej spamujemy przez odpowiednie dobieranie tychże kategorii ;)

W 80% angielsko jednojęzycznych PHPld kategorie są identyczne, tak samo jak w seokatalogach w Polsce. Kategorie w innych wersjach jerzykowych tez łatwe do ogarnięcia wystarczę jeden raz usiąść i zrobić sobie mapę.. Po miesiącu od dodania można osiągnąć wynik ok 800 zaakceptowanych (żywych linków) w katalogach PHPld języku angielskim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności