Skocz do zawartości

SEO 2006

Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W marcu badamy infrastrukture pod konkurs

Przenosze do konkursowego działu

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Podanie hasła przed konkursem mijałoby się z celem.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

na onetbetter thannetsprint :)

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Trwają rozmowy organizacyjne pod stołem

Jak pieczeń będzie gotowa damy znać.

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 2 tygodnie później...
jak to by było zeby ktoś z organizatorów brał udział, i np. na koniec wręczał sobie nagrode ???

z reszta jak zna wszystkie ustawienia to może wczesniej pod konkurs szykować zaplecze itp. więc by miał przewage na starcie.

Ok Tylko czemu odrazu wszyscy moderatorzy maja byc organizotorami ? :-) Pozatym jakby ktos chcial korzystac z wiedzy odnosnie frazy wczesniej to ostatnio tez nie bylo przeciez wiekszego problemu.. Wystarczy ze sie ja zdradzilo koledze ktory bral pozniej udzial w konkursie.

:D

pozycjonuj.png

Ok Tylko czemu odrazu wszyscy moderatorzy maja byc organizotorami ? :-)
Bo moderator na tym forum to ktoś więcej, niż tylko wycinacz postów :D Dlatego też są oni niejako "z automatu" przypisani do organizowania konkursu. Ktoś musi pracować, żeby inni mogli się bawić, zawsze tak jest.
Wystarczy ze sie ja zdradzilo koledze ktory bral pozniej udzial w konkursie.
Ja tam nie podejrzewam moderatorów o takie zagrania :) Po co im by to było?

Dała matka rozum? To kombinuj.

Wystarczy ze sie ja zdradzilo koledze ktory bral pozniej udzial w konkursie.

A ja nie wiem czy to by coś dało. Żeby zrobić wcześniej zaplecze pod daną frazę, raczej trzeba umieszczać tę frazę w treści strony. Jak Google zaindeksuje taką stronę, to przecież wyjdzie na jaw, bo strona pojawi się w wynikach przed rozpoczęciem konkursu i pewnie fraza zostałaby anulowana.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności