Skocz do zawartości

SEO 2006

Google

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda ze nie mowi sie tu o v7ndotcom elursrebmem :)

Jutro zakonczenie konkursu, a tu nic

No to ja powiem:

Nawigator 5-ty.

I raczej tak zostanie do jutra.

Ja swoje linki już pozbierałem :)....... bo i tak nie miałem szans....... na top 5.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nawigator 5-ty.

Oj ciężko, ciężko jest. USA to nie Europa. Jestem pod wrażeniem ich zaplecza linkowego :wow:

Mimo, że przyłożyłem w ostatnich 2-3 tygodniach z coopa 63000 punktów w konkursowe v7ndotcom elursrebmem nigdy mi się nie udało przebić powyżej czwartego miejsca:

position0iq.gif

Szkoda, że w trakcie konkursu zmienili regulamin w LV, tak, że nie używałem go do celów konkursu. ;)

A swoją drogą, to gratuluję finiszu Zebol :( Niezły wjazd do TOP-10 na sam koniec. Gratuluję! Zawsze wiedziałem, że masz spore zaplecze. Nie tylko wykorzystywane w tym konkursie, ale i do pozycjonowania innych serwisów, konkurencyjnych do moich :D

No to ja na dzień dzisiejszy jestem 7.

Dowaliłem z Coopa 15 K + linkor 15 K + kilka sponsorowanych reklam.

I sobie odpuściłem.

Jednak angole przewyższają nas w systemach wymiany linków.

Ale - obecnie nie podoba mi się nr:1 który spamuje ostro na forach dyskusyjnych i nie tylko.

Robocik spamujący wykonuje całą pracę za niego - Jak widać z dobrym wynikiem :(.

Każdy sposób dobry - byle być nr:1 ;).

Edit:

Dzięki nawigator:

Wcześniejszy konkurs potraktowałem jako dobrą reklamę do katalogu "Tiger L'osmose"

Ten również na samy początku zapowiadał się jako reklama - ale, zainteresowanie było bardzo wielkie i większe przychody. :wow:

Ps. Do walki szczerze mówiąc zmobilizowałeś mnie ty - swoimi wcześniejszymi wyczynami. Nie tylko za granicą jak również i w Polsce i nie tyko w konkursach :D.

Ale tak jak piszesz trzeba było dowalić większe zaplecze i czekać na wyniki.

Następnym razem zrobimy to zespołowo :)

Ps. Linki zdjąłem celowo wczoraj by podbić pozycje o parę oczek - jednak za późno był ten manewr.

Przynajmniej Nawigator wyciągnie z tego jakieś korzyści utrzymując pozycje do jutra :)

- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Przynajmniej Nawigator wyciągnie z tego jakieś korzyści utrzymując pozycje do jutra :)

Guzik nawigator wyciągnął. Właśnie ogłoszono wyniki i z powodu lokalnego "update" wyników, na kilka chwil (a może dłużej :) ) wyleciałem z wyników. Za to Ty Zebol skoczyłeś na szóste miejsce (szkoda, że nie wyżej). Gratuluję!

Dosłownie po kilku minutach znowy byłem w wynikach. Dosłownie parę minut... :P Istna loteria była.

Dziękuje za gratulacje...

Skoczyłem bo ciebie nie było na 5 miejscu :)

Dziwne - :P a zarazem wielki pech na chwile przed ogłoszeniem wyników.

Szkoda, że nie uwzględnili korekty gdyż wynika z tego że trafiłeś na aktualizacje [loteria] DC z którego prawdopodobnie były brane wyniki.

Nadal jesteś 5

No nic - żyjemy dalej.

Ps. W następnym wystartujemy już pewniej i z lepszym zapleczem. :)

Szacunek dla was! Faktycznie amerykance maja potezniejsze zaplecze ale ponadto tak jak pisal zebol maja tez bardzo rozwiniete techniki spamerskie :/ Nawigator - ja bym probowal jednak walczyc - wiadomo regulamin regulaminem ale nie od 1 dnia byles na 5 miejscu i podejrzewam ze nie 1 dzien jeszcze tam bedziesz!

Nawigator - ja bym probowal jednak walczyc

Daj spokój. Nie będę się szarpał o stówkę :D . O godz. 12 kliknął palcem w enter i pobrał wyniki akurat z tego DC, które mnie trochę mniej lubiło. Taki fart i już. Grzecznie podziękowałem im za miłą zabawę i tyle B)

I tak na kilku blogach pojawiły się wpisy, że dobrze walczyły właśnie ekipy ze Szwecji, Polski i Francji. Także dobrze jest.

A na pozycji posiedzę najwyżej jeszcze góra kilka tyg. bo zaczynam powoli ściągać linki. I tak się dziwię, że Google pozwala na tak niesamowite manewry z linkami. Jak bym tak szalał z linkami na jakiejś z komercyjnych stron, to bym spokojnie nie zasnął :D .

• 2 miesiące temu...

Czy ktoś kompetentny może się wypowiedzieć kiedy będzie tegoroczna edycja polskiego konkursu SEO ?!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• 1 miesiąc temu...

Niedługo to będzie konkurs seo 2007...

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności