Skocz do zawartości

Dedyk Kimsofi 2G

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Ze swojej strony mogę polecić. Każdy z dedyków kimsufi mi odpowiadał. Wszystko zależy od zastosowania dla tej maszyny. Jest oczywiście kilka minusów tej oferty. Wszystkie podzespoły używane w kimsufi są już sporo przechodzone. Miałem już kilka problemów, które wymagały interwencji administratora. Oczywiście taka pomoc techniczna jest realizowana w szybkim tempie ale mimo wszystko da się to zjawisko zauważyć.

seowyszbanner.gif

Nie powinieneś mieć większych problemów. Tylko pamiętaj robić regularny backup, masz tam tylko jeden dysk i to już przechodzony.

.... a jak ten przechodzony dysk przestanie działać, to na następny poczekasz z 2 miesiące :) Oczywiście przez ten czas nie będziesz miał dostepu do niczego .

kokodżambo, bajki opowiadasz... Miałem w OVH w sumie już dwie wymiany dysków, jedna do serwera z oferty OVH (dysk SSD) i druga z oferty kimsufi (dysk SATA2). W obu przypadkach dysk był wymieniony w około 24h.

Osobiście z czystym sumieniem mogę polecić ofertę kimsufi. Jeżeli nie masz dużych wymagań co do bezpieczeństwa danych (kwestia wykonywania backupów) to bierz śmiało :)

Osobiście mogę również polecić serwery w slaskdatacenter.pl, również ceny przystępne, a i można sobie rozbudować serwer np o dodatkowy dysk :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

znajomy użytkował jak pierwszy jego dedyk bodajże i był w pełni usatysfakcjonowany, ale zaczął mu nie starczać i się przesiadł na coś innego.

Sam zastanawiałem się nad tą ofertą kiedyś i jest godna uwagi moim zdaniem

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Ale za to w dzień można się dodzwonić i to bez problemu nocy to w sumie nie wiem, bo nigdy nie miałem potrzeby kontaktu w godzinach poza standardowym czasem procy BOK :)

Tak, czy inaczej ja też mogę polecić slaskdatacenter.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności