Skocz do zawartości

[startup] Crossweb.pl

hosti

Rekomendowane odpowiedzi

Mam przyjemność przedstawić mój nowy projekt: Crossweb.pl. Jest to serwis prezentujący wszystkie ciekawe wydarzenia związane z szeroko pojętym internetem.

W szczególności skupiam się na branżach: IT, UX, SEM, SEO, e-biznes. Serwis zawiera: konferencje, spotkania, warsztaty, targi pracy.

Zakres działania obejmuje największe miasta w Polsce.

Crossweb jest juz wpałni działającym serwisem - premiera miała miejsce 20 czerwca.

Funkcje

Do każdego wydarzenia przypisany jest 12 parametrów dokładnie go opisujących.

Serwis umożliwia wyszukiwanie wydarzeń z podziałem na miasto występowania oraz tematykę.

Idea

Ideą jaka przyświecała przy tworzeniu serwisu to maksymalna prostota i łatwość prezentowania informacji.

Współpraca

Zapraszam wszystkie osoby organizujące spotkania, konferencje oraz inne wydarzenia związane z SEO i internetem do kontaktu. Chętnie zamieszczę opisy ciekawych wydarzeń - oczywiście bezpłatnie.

Chciałbym stworzyć w Crossweb kategorię wszystkich wartych odnotowania wydarzeń SEO. Nietylko konferencji i warsztatów ale także pomniejszych spotkań. Docelowo chciałbym także pomóc w organizowaniu takich spotkań.

Kontakt

mail: kontakt(a)crossweb.pl

telefon: 602 159 392

gg: 3343136

Zapraszam: Crossweb.pl

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

• 3 tygodnie później...

Idea szczytna i życzę powodzenia. Pomysł bardzo mi się podoba.

Jako autor projektu Planeta-SEO.pl mogę Ci powiedzieć z doświadczenia, że bardzo małe szanse są na to, że ludzie będą Ci podsyłać info o wydarzeniach. Niestety taka prawda, ludzie są z natury leniwi.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

• 2 tygodnie później...

Dziękuję za pozytywne opinie :)

Jako autor projektu Planeta-SEO.pl mogę Ci powiedzieć z doświadczenia, że bardzo małe szanse są na to, że ludzie będą Ci podsyłać info o wydarzeniach. Niestety taka prawda, ludzie są z natury leniwi.

zastosowałem taką taktykę: wyszukuję wydarzenie -> wpisuję je do crossweb -> informuję organizatora, że wprowadziłem jego wydarzenie i wysyłam mu linka.

Większość organizatorów odpisuję i dziękuje, niektórzy po pewnym czasie sami zaczynają przysyłać aktualizacje i informacje o nowych wydarzeniach.

Choć tak jak mówisz większość trzeba samemu wyszukać -> nie mniej liczyłem się z tym :)

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

Pojawiły się już pierwsze dwa wydarzenia SEO w crossweb:

w Krakowie: https://crossweb.pl/w...kow-27-07-2012/

w Bielsku: https://crossweb.pl/w...seo-10-08-2012/

Oragnizatorów spotkań SEO z pozostałych miast zapraszam do kontaktu :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Bardzo dobre pierwsze wrażenie, zresztą następne również. Podoba mi sie design - minimalistyczny i profesjonalny. Co do treści - oby było jak najwięcej materiałów dotyczących konkretnych problemów a jak najmniej towarzyskiego szumu wokół kolejnych startupów z inkubatora lub z dotacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności