Skocz do zawartości

Koniec CPM profit

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ Kede apropo TR

Przy próbie rejestracji :

SQL Error. For security reasons debug data has been disabled.
W pliku: /home/traffrev/public_html/libs/internal_dbal/mysql.php, numer wiersza: 36

Niedawno czytałem też gdzieś, że mają problemy z wypłatami... czy to prawda ?

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Ze swojej strony mogę śmiało polecić https://www.adfreestyle.pl/. Reklamodawców ostatnio nie brakuje i płacą całkiem dobrze. No i cała masa różnych reklam, do wyboru, do koloru :D

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Dostałem od NetSales maila, może kogoś zainteresuje:

Kampania ma na celu promocję witryny na temat odchudzania. Z Wydawcami rozliczamy się w modelu CPM.

Do kampanii akceptujemy witryny z kategorii: Kobieta, Zdrowie, Lifestyle.

Ograniczenia: - Dzienny limit odsłon w kampanii: 100 000 - Ograniczenie wyświetleń na użytkownika (CAP): 3/24 (3 dziennie) - W przypadku niespełnienia warunków, zostanie wyemitowana kreacja Bonfree rozliczana w modelu CPL.

Kreacje: rectangle 300x250px. [przykładowe kreacje]

Landing Page: link

W TR dostałem wypłatę jeszcze w tym roku więc jak nie wypłacają jak wypłacają? W dodatku administratorem jest Polak :D

Skontaktuj się z supportem ;)

Ze swojej strony mogę śmiało polecić https://www.adfreestyle.pl/. Reklamodawców ostatnio nie brakuje i płacą całkiem dobrze. No i cała masa różnych reklam, do wyboru, do koloru ;)

Co masz na myśli mówiąc, ze reklamodawców nie brakuje? Ja tam widzę co innego, jest ich strasznie mało. Mimo wszystko i tak chyba zamiast cpmprofit wstawię reklamy tych mistrzów marketingu szeptanego :D Mają przyjazne zasady. Może jak zyskają wydawców, to z liczbą reklam też coś ruszy... Oby. Tak realnie. Dostałeś od nich wypłatę już?

BTW. To jest system CPC.

no szkoda że pdało, też miałem sporo już partnerów, szukałem czegoś podobnego w sensie z partnerami, znalazłem to: cost per mile ecpm.pl jest ok, ale często im serwery mulą przez co jak wrzucisz na stronie w złym miejscu reklame, to pół strony ci się nie wczyta do czasu aż nie wczyta się reklama, dlatego raczej lepiej jest ją umieszczać pod całym kodzie strony, gdzieś stopki lub prawe strony. Ostatnio 2 tygodnie tak zamulało.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Właśnie rozpoczynam testy CPM Fun i Adfreestyle.

Na razie nie ma co mówić o stawkach, zbyt krótko mam ich reklamy ale strony zaakceptowali szybko i bez problemu.

W CPM Fun wypłata na koniec każdego miesiąca po przekroczeniu 100$, na kasę podobno długo się czeka, jak komuś przekroczy ten prób w marcu to kasę dostanie pod koniec maja. Pytanie tylko czy są wypłacali? Przy ruchu jaki obecnie mam na stronach trochę mi zajmie zbieranie tych 100$. Można też zwiększyć przychody pozwalając na pop-up i pop-undery, podobno umiejscowienie banerów też wpływa na stawki.

Adfreestyle - duży plus za dużą ilość możliwych formatów reklam, reklamy są CPC lub CPD, samemu się ustala stawkę przy tym drugim modelu rozliczeń (jeśli się chce z niego korzystać). Po wstawieniu kodów na stronę akceptacja musi być (podobno do 24h, ja jeszcze czekam, więc tym bardziej nie wiem nic o stawkach na CPC). Wypłaty od 50zł na konto w banku lub PayPal, podobno w dzień otrzymania zlecenia (trzeba wysłać skan faktury, rachunku).

Testuję adigniter.org . Nie wiem jeszcze jakie stawki ale sprawdzajcie i piszcie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Trafficreveneu :)

Testowałem to coś jakiś czas temu. Wirusy wirusy, google szybko wyłapuje ;)

Od siebie mogę polecić TR <- klik (ref. będę wdzięczny za rejestrację z refa)

-wysokie stawki (różne dla każdego kraju)

-strony nie wymagają akceptacji; można wstawić kod na każdą stronę

-dobre dla x zapleczówek które mają ruch z googla.

-stawka dla PL 0.7$ (2.39zł) za 1000uu wyświetleń reklamy. Dla USA 3.44$ (11.68zł) za 1k uu.

-wypłata na paypal od 5$ w ciągu 24h

Trzeba dobrze umieścić kod reklamy żeby ładowała się ostatnia- wtedy nie spowalnia strony :)

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności